ŽELJKO BEBEK SE OGLASIO NAKON VESTI DA ĆE PEVATI POVODOM PROSLAVE "OLUJE" : "Ovo je posao koji ako uplate radiš, ako ne ništa"

Novosti online

03. 08. 2024. u 13:08

PEVAČ Željko Bebek oglasio se nakon što se pojavila vest da će nastupati u administrativnom središtu Ličko-senjske županije, 4. avgusta na proslavi vojne akcije hrvatske vojske "Oluja".

ЖЕЉКО БЕБЕК СЕ ОГЛАСИО НАКОН ВЕСТИ ДА ЋЕ ПЕВАТИ ПОВОДОМ ПРОСЛАВЕ ОЛУЈЕ : Ово је посао који ако уплате радиш, ако не ништа

Foto ATA Images

Grad Gospić je njegov nastup najavio na svojoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk.

Foto: Printscreen Fejsbuk

- Proslava Dana pobede i domovinske zahvalnosti! Povodom obeležavanja Dana pobede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Grad Gospić poklanja koncert Željka Bebeka - stoji u objavi na Fejsbuku.

Sada se tim povodom oglasio i Bebek.

- Pa ja ne znam još uvek. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još uvek na odmoru - rekao je pevač.

Na pitanje da li je promenio mišljenje ili taj nastup nije ni bio u planu, Bebek nije dao konkretan odgovor.

- Nemam ja nikakvo mišljenje. Ovo je posao koji ako uplate radiš, ako ne ništa, onda je to "Kad na vrbi rodi grožđe". Za sad je da ne znam ništa, evo. Nije posao nikakav sklopljen, uređen, pa videćemo - rekao je pevač.

(Blic)

BONUS VIDEO:

NA ILINDAN U PROHORU PČINjSKOM: Vučić i Siljanovksa Davkova obišli manastir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)