DVA MLADIĆA STRADALA NEKOLIKO METARA OD KUĆE: Potresni prizori na mestu teške nesreće, porodice i komšije zanemele od šoka i tuge (VIDEO)

Novosti online

06. 08. 2024. u 18:13

DVA mladića od 17 i 23 godine sleteli su sa puta i zabili se u drvo i na mestu poginuli. Komšije i porodce su u šoku. Nesreća se dogodila jutros u Kuli oko 5.50 sati, saopštila je PU požeško-slavonske.

ДВА МЛАДИЋА СТРАДАЛА НЕКОЛИКО МЕТАРА ОД КУЋЕ: Потресни призори на месту тешке несреће, породице и комшије занемеле од шока и туге (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/Požega EU

- Ma, užas, jedan od poginulih u automobilu je i moj nećak, bratovljev sin. Nisam videla nesreću, ali moja sestra jeste, ona živi nekoliko kuća dalje od mene. Rekla mi je da je čula strašan udarac. Kad je izašla u dvorište, videla je plamen ispod oraha i hrpu lima na gomili. Kotači su bili u vazduhu. Nažalost, tad nije znala da je u njemu jedan od poginulih naš nećak, rekla je Stana Anić dodajući da ne zna kako će smrt sina podnijeti njen brat.

Ona je od šoka samo hodala ulicom.

Kaže da je morala da popije tri tablete za smirenje, razgovara sa komšijama i javlja se na mobilni koji joj stalno zvoni.

Mesto nesreće izgleda stravično. Na sve strane su razbacani delovi automobila, motor je ispao i odleteo tridesetak metara od automobila, a deo motora nađen je čak stotinak metara dalje, što jasno govori kolika je bila brzina auta nad kojim je neiskusni mladi vozač izgubio kontrolu.

- Čuo sam da su se dva mladića družila celu noć i navodno se vozač BMW setio svoje devojke i hteo je da je probudi. S njim je krenuo i njegov prijatelj. Nažalost, nisu stigli do nje - rekao je komšija.

Drugi su dodali da kako kroz to mesto kamioni voze i do 90 km/h, a, a automobili i brže iako je ograničenje od 70 km/h. Porodična kuća mladića koji još nije punoljetan je samo nekoliko stotina metara dalje od mesta nesreće.

- Pretpostavljam da je iza blage krivine mladić izgubio kontrolu, sletio sa puta pa i zakucao se u drvo oraha - rekao je muškarac koji živi u blizini mesta nesreće.

(24sata.hr)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza