OVO JE DOMAR KOJI JE IZVRŠIO TROSTRUKO UBISTVO U SANSKOM MOSTU: Nakon tragičnog čina pucao sebi u prsa (FOTO)

Novosti online

21. 08. 2024. u 14:55

DOMAR Gimnazije u Sanskom Mostu Mehmed Vukalić upao je jutros naoružan automatskom puškom u tu vaspitno-obrazovnu ustanovu, te ubio školskog direktora Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog Gordanu Midžan, te sekretaricu Nisvetu Kljunić.

ОВО ЈЕ ДОМАР КОЈИ ЈЕ ИЗВРШИО ТРОСТРУКО УБИСТВО У САНСКОМ МОСТУ: Након трагичног чина пуцао себи у прса (ФОТО)

Foto: Fejsbuk printskrin

Vukalić je, nakon toga, pucao sebi u prsa, posle čega je hitno prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gde je dovezen u svesnom stanju.

Procurile su i fotografije Vukalića, za kojeg kažu da je bio miran i povučen, te da je učestvovao u proteklom ratu. Oni koji su ga bolje poznavali tvrde da je bio psihički labilna osoba.

U nekoliko navrata žalio se lokalnim novinarima kako je navodno izložen mobingu na radnom mestu. Ovaj događaj je duboko potresao javnost Sanskog Mosta, jer su svi ubijeni bili ugledni građani i omiljeni profesori.

Načelnik opštine Sanski Most Faris Hasanbegović kaže da je ovo događaj kakav se ne pamti u novijoj istoriji ovoga grada.

Foto: Fejsbuk printskrin

Tekst potpisa

(Nezavisne)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MARINKO MADŽGALJ BI DANAS SLAVIO 46. ROĐENDAN: Večiti dečak je otišao prerano - porodica i prijatelji se još uvek ne mire sa gubitkom