UDARIO U TRI AUTA, SLETIO U PROVALIJU I PREŽIVEO: Teška nesreća na Murteru, Hrvatskoj

Jovana Švedić

21. 08. 2024. u 18:27

21-GODIŠNjI mladić izazvao je tešku saobraćajnu nesreću na ostrvu Murter nešto pre 17.00 časova na deonici između Lovišća i zaliva Kosirina.

УДАРИО У ТРИ АУТА, СЛЕТИО У ПРОВАЛИЈУ И ПРЕЖИВЕО: Тешка несрећа на Муртеру, Хрватској

Foto: Shutterstock

- Izbegao se sa lakšim povredama, samo je krvario, pravo čudo - rekli su vatrogasci, koji su prvi stigli na mesto nesreće.

Mladić je vozio iz pravca Murtera prema Tisnom kada je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u tri automobila, izazvao lančani sudar i pao u provaliju.

Mladić je sada van životne opasnosti, prenosi Večernji list.

Svedoci, među kojima niko nije teško povređen, otkriveno je da je vozač sa desne strane trake odjednom prešao u levu, pogodio automobil, nakon čega je došlo do sudara automobila onih koji su pokušavali da se sklone sa puta.

-Neverovatno, ne znam koliko je brzo vozio, ali i ja sam bio mlad, pa nisam ludovao po putu. Ne znam šta se dogodilo, ali znam da je mogao izgubiti život i ubiti još nekoliko ljudi. Sreća nas je sve pratila danas. - rekao jedan od meštana koji su bili na licu mesta.

Policija je pokrenula istragu, nakon koje će se saznati više detalja o nesreći.

(Večernji List / 24 sata)

BONUS VIDEO:

Snimak nesreće kod Lazarevca: Auto se ne zaustavlja na pružnom prelazu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta