PIT BUL SE ZALETEO NA MALTEZERA, UHVATIO ZA VRAT I NIJE PUŠTAO: Vlasnik negirao da je pas njegov, pa pobegao

Novosti online

31. 08. 2024. u 19:07

VEČERNjA šetnja psa i jedne 70-godišnjakinje iz Splita sinoć se pretvorila u horor. U samom centru grada Pit Bul bez povodca i bez brnjice zaletio se na 16-godišnjeg maltezera koji je bio na povodcu.

ПИТ БУЛ СЕ ЗАЛЕТЕО НА МАЛТЕЗЕРА, УХВАТИО ЗА ВРАТ И НИЈЕ ПУШТАО: Власник негирао да је пас његов, па побегао

Foto: pixabay

- Izašli smo oko 23 sata sa psima, ja imam štene maltezera, gospođa je imala svog. Ja taj deo nisam videla, ali rečeno mi je da su mladi momak i Pit bul hodali prema gospođi i njenom psu kad je njegov pas 30-ak sekundi gledao u maltezera. Gospođa se okrenula na drugu stranu sa psom jer se nije osećala sigurno. U tom momentu se Pit bul zaleteo na maltezera, uhvatio ga za vrat i nije puštao dok ga nije ubio - priseća se gospođa koja je svedočila mučnom događaju.

Ona je dodala da su svi okupljeni pokušavali da se reše agresivnog psa.

- Pokušalo se granama, udarali su Pit bula šakama, micali mu noge... ali nije hteo da pusti jadnog maltezera koji je sve vreme cvilio od boli. Momak koji je "šetao" tog psa, pokušao je nekoliko puta da ga dozove imenom, kad je shvatio da ga ne sluša krenuo je da beži, a nešto kasnije je Pit bul krenuo za njim - ispričala je žena.

Ona kaže da je brzo došla i policija koja je sprovela uviđaj.

- Momak je viknuo jednom "nije to moj pas" pre nego što je pobegao, ne znamo ko je momak, ni ko je vlasnik - rekla je.

- Primili smo dojavu o sukobu dva psa koje vlasnici pokušavaju da razdvoje. Izlaskom na mesto događaja utvrđeno je da je pas za sada nepoznate pasmine i vlasnika napao psa pasmine maltezer, u vlasništvu 70-godišnjakinje, a koji je pritom uginuo. Vlasnik se zajedno sa psom koji je napao maltezera udaljio. Istraga je u toku - saopštili su iz policije.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: OPASNA BORBA: Ovaj pas je našao zanimljivog drugara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ RAZBESNEO AMERE: Oglasio se i dežurni novakomrzac