SNIMAO GOLU DECU, OBEZBEĐENJE PRIMETILO NJEGOVO ČUDNO PONAŠANJE: Nemački turista uhapšen u Rovinju, u njegovom računaru pronađeni snimci

Novosti online

01. 09. 2024. u 19:03

POLICIJA je uhapsila 33-godišnjeg muškarca, državljanina Nemačke, u Rovinju nakon što je u turističkom objektu uhvaćen kako snima nagu d‌ecu podvodnom kamerom.

СНИМАО ГОЛУ ДЕЦУ, ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ПРИМЕТИЛО ЊЕГОВО ЧУДНО ПОНАШАЊЕ: Немачки туриста ухапшен у Ровињу, у његовом рачунару пронађени снимци

Foto: Shutterstock

Kako se navodi u policijskom izveštaju, radnici kompanije za obezbeđenje su u četvrtak oko 15 sati u turističkom objektu na području Rovinja zatekli nemačkog državljanina kako u vodenom parku podvodnom kamerom snima nagu d‌ecu.

Radnici su intervenisali i obavestili policiju koja je pristupila hitnom privođenju osumnjičenog.

Tokom pretrage njegovog vozila i motocikla, policija je pronašla i zaplenila računar, memorijske kartice, kao i kameru kojom je izvršeno snimanje.

Pronađeni materijal na kameri sadržavao je inkriminirajuće snimke, zbog čega je osumnjičeni odmah priveden. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je smešten u pritvorsku jedinicu.

Iz policije ističu povećanu svest i reakciju zaposlenihu turističkim objektima kada je reč o neprimerenom snimanju, što je ključno za brzo postupanje i sprečavanje sličnih incidenta u budućnosti.

(Kurir/ATV/M.CG.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?