POČINIO MASAKR U GIMNAZIJI: Trostruki ubica iz Sanskog Mosta otpušten iz bolnice - evo šta će dalje biti sa njim

Tanjug

02. 09. 2024. u 15:19

MEHMED Vukalić (61), domar Gimnazije Sanski Most, koji je, pucajući iz automatske puške, ubio školskog direktora Nijaza Halilovića, profesorku engleskog jezika Gordanu Midžan i sekretaricu Nisvetu Kljunić, a potom pokušao da presudi i sebi, otpušten je danas iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS) u Banjaluci.

ПОЧИНИО МАСАКР У ГИМНАЗИЈИ: Троструки убица из Санског Моста отпуштен из болнице - ево шта ће даље бити са њим

Foto: Društvene mreže, Instagram printsrkin/srpskainfocom, Profimedia

- Završeno je bolničko lečenje pacijenta i on je otpušten iz naše ustanove - rečeno je za banjalučke Nezavisne novine iz UKC Republike Srpske.  

Vukalić je, prema dostupnim informacijama, iz automatske puške ispalio više od deset metaka, a samo u kancelariji direktora škole pronađeno je najmanje šest čaura.  

Još uvek se utvrđuje šta je tačan motiv ovog ubistva, koje je šokiralo BiH i region.  

Kako je rekao Muhamed Beganović, portparol MUP-a USK, po otpuštanju iz UKC-a RS Vukalić će biti uhapšen i priveden na ispitivanje kod kantonalnog istražioca.  

- Ukoliko se proceni da je za njega potrebna dalja hospitalizacija, biće smešten na Odeljenje neuropsihijatrije Kantonalne bolnice u Bihaću i stavljen pod policijski nadzor. Ukoliko se drugačije proceni, njemu će biti određena mera pritvora - kazao je Beganović.  

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVI DETALJI O BEOGRADU NE POSTOJE NI NA GUGLU