SA ŠUMSKOG PUTA U SMRT: U prevrtanju džipa kod Kaknja poginuli biznismen, njegov brat i još dva muškarca

S. MIŠLjENOVIĆ

02. 09. 2024. u 20:48

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći i prevrtanju džipa u mestu Lipničko brdo, između Kaknja i Vareša, danas su poginule četiri osobe.

СА ШУМСКОГ ПУТА У СМРТ: У превртању џипа код Какња погинули бизнисмен, његов брат и још два мушкарца

Večernje Novosti

Prema nezvaničnim informacijama, među poginulima su i Bakir Spahić, vlasnik "Delta petrola" iz Kaknja, njegov brat S. S., kao i još dve muške osobe. Oni su stradali u "tojoti" kada su sleteli sa šumskog puta u provaliju duboku skoro 300 metara.

Tokom prevrtanja vozila, tela su poispadala iz džipa. Kako se radi o veoma nepristupačnom terenu i provaliji, tela nastradalih još nisu pronađena. Na mesto nesreće su stigli i pripadnici Gorske službe spasavanja koji će pomoći policiji u izvlačenju tela.

Samir Valentić, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, potvrdio je da je na regionalnom putu između Kaknja i Vareša pronađeno vozilo u kojem su se nalazile četiri smrtno stradale osobe. Naveo je da je Policijska stanica Kakanj u ponedeljak u 11.45 primila prijavu.

- Na Lipničkom brdu između Kaknja i Vareša uočeno je terensko motorno vozilo u kojem se nalaze četiri smrtno stradale osobe - kazao je Valentić.

Tragedija

MIRNES Bajtarević, načelnik Kaknja, oglasio se povodom tragične nesreće na Lipničkom brdu u kojoj su život izgubile četiri osobe.

- Ovo je zaista velika tragedija. Kakanj je u šoku i neverici. Duboko saosećam s porodicama i brojnim ljudima koji su duboko ožalošćeni - rekao je Bajtarević.

Kako je kazao Valentić, na mesto događaja su upućeni pripadnici Policijske stanice Kakanj, koji će utvrditi okolnosti nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!