PORODICA IZ SRBIJE DOŽIVELA PRAVU AGONIJU U GRČKOJ: Situacija bila krajnje ozbiljna, umalo ostali i bez automobila

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

03. 09. 2024. u 17:23

NAJVEĆI strah svakog turista na odmoru je susret s lopovima, a naši građani koji letuju u Grčkoj, nažalost, već su postali njihove žrtve. U ovom slučaju, lopovi su napali porodicu iz Srbije koja je letovala na Sitoniji, ukravši im stvari i dokumenta. Prema rečima oštećenih, situacija je bila još ozbiljnija jer su umalo ostali i bez automobila.

ПОРОДИЦА ИЗ СРБИЈЕ ДОЖИВЕЛА ПРАВУ АГОНИЈУ У ГРЧКОЈ: Ситуација била крајње озбиљна, умало остали и без аутомобила

Foto: Profimedia/Ilustracija

Devojka koja je letovala sa porodicom na Halkidikiju podelila je sa ostalim Srbima unutar jedne od grupa posvećenih letovanju u Grčkoj vest o tome da im je juče tokom dana na Kasandri obijen auto.

Srbima obijen auto na popularnoj plaži na Kasandri

Kako se vidi na fotografiji, lopovi su razbili deo stakla iza suvozača. Ovom prilikom nije navedeno šta je nestalo iz automobila koji je obijen na popularnoj Golden bič plaži.

- Pozdrav svima, obratite pažnju na svoje automobile, razbijen je prozor, auto je Kia Spotage, na plaži Golden Beach Near Paliouri, Kasandra. - napisala je Karen unutar grupe "Grčka info".

Ovo nije prvi put da porodice iz Srbije budu na meti vandalskog čina lopova, budući da je sličnih prijava bilo iz jula i avgusta meseca.

 

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!