"JEDAN MANJE IZ REDA GENOCIDNIH": Islamistička Slobodna Bosna slavi srpsku opoziciju i objavljuje uvredljive komentare upućene Bori (FOTO)

Novosti online

04. 09. 2024. u 10:38

ISLAMISTIČKA Slobodna Bosna, poznata po svakodnevnim napadima protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, a što je deo udružene kampanje sa srpskom opozicijom, udarila je na preminulog frontmena rok grupe "Riblja čorba" Boru Đorđevića.

ЈЕДАН МАЊЕ ИЗ РЕДА ГЕНОЦИДНИХ: Исламистичка Слободна Босна слави српску опозицију и објављује увредљиве коментаре упућене Бори (ФОТО)

Foto: Nenad Živanović

Naime, pomenuti medij je objavio vest o smrti legendarnog rokera, a ispod se nižu komentari puni mržnje i bolesnog zadovoljstva:

"Crko čedo", "Manje jedan iz reda genocidnih", "ostao je đubre do kraja", "ne zaslužuje da se pomene ni po čemu drugom, nego samo po tome da je bio smrdljivi, u*rani četnik".

Foto: Printskrin

 

Jasno je da se urednici islamističke SB slažu sa ovim komentarima, jer potrebno je odobrenje istih da bi komentar bio objavljen i vidljiv na sajtu.

Foto: Printskrin


Ipak, da nisu uvek puni mržnje kada se radi o Srbiji govore činjenice da su puni ljubavi kada je reč o srpskoj opoziciji.

Podsećamo, tajkuna Dragana Đilasa, njegovu desnu ruku Mariniku Tepić, a potom i lažnog patriotu Miroslava Aleksića Slobodna Bosna diže u zvezde, a sve jer napadaju Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost