BRAČNI PAR IZ BIH POGINUO U UDESU U AUSTRIJI: U kolima bila i njihova dvogodišnja beba (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

14. 09. 2024. u 15:47

TRAGEDIJA koja je potresla Bosnu i Hercegovinu dogodila se u Austriji, gde je u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradao mladi bračni par iz BiH.

БРАЧНИ ПАР ИЗ БИХ ПОГИНУО У УДЕСУ У АУСТРИЈИ: У колима била и њихова двогодишња беба (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

Život su izgubili 33-godišnji Esad Hajdarević, rodom iz Jezerskog, i njegova supruga, 28-godišnja Almedina iz Cazina. U vozilu s njima nalazila se i dvogodišnja beba, koja je preživela nesreću i sada je pod nadzorom austrijskih lekara.

Vesti o pogibiji mladog bračnog para šokirale su brojne prijatelje i članove porodice. Na društvenim mrežama mnogi se opraštaju od Esada i Almedine koji su stradali u saobraćajnoj nesreći.

Prijatelji se opraštaju od njih na mrežama

- Bio si mi kao stariji brat, nikada me nisi uvredio ni povredio, poštovao si me i voleo. Da vam Allah podari najlepše džennetske blagodati, a mališana ću čuvati koliko god mogu - izjavio je jedan član porodice.

- Jezerski danas tuguje, izgubili smo našeg Esada Hajdarevića. Ostaće upamćen po svojoj duhovitosti i dobrom srcu. Molimo Allaha da se smiluje njemu i njegovoj supruzi i da im podari džennetske bašte - naveo je drugi prijatelj.

Smrt mladog para predstavlja veliki gubitak za sve koji su ih poznavali, a porodici Hajdarević je upućena podrška i saučešće u ovim teškim trenucima.

(Crna hronika, Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STARA ŠKOLA TRENERA: Pep Gvardiola ne koristi društvene mreže, evo kako komunicira sa igračima (VIDEO)