NOVI ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ: Strah se uvukao među stanovništvo

Novosti online

01. 04. 2021. u 20:23

ZEMLjOTRES snage od 2,4 stepena Rihterove skale pogodio je danas Hrvatsku, javlja Evromediteranski seizmološki centar (EMSC).

НОВИ ЗЕМЉОТРЕС У ХРВАТСКОЈ: Страх се увукао међу становништво

Foto: Tviter/Printskrin

Kako navodi "Dalmacija danas", potres se dogodio nešto pre 18 časova, a epicentar je bio 18 kilometara južno od Kutine.

Procenjuje se da je potres zabeležen na dubini od dva kilometra, a osetili su ga građani na širem području Sisačko-moslavačke županije.

- Uzdrmao nas je i prestrašio - naveo je jedan od svedoka.

- Bilo je kratko, ali neugodno - objasnio je jedan od žitelja.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku