VAKCINISALA SE KEJT MIDLTON: Vojvotkinja primila prvu dozu cepiva protiv korona virusa

Novosti online

29. 05. 2021. u 15:34

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton (39), vakcinisala se juče, prvom dozom cepiva protiv korona virusa, u Muzeju nauke u Londonu, samo devet dana pošto se vakcinisao njen muž, princ Vilijam.

ВАКЦИНИСАЛА СЕ КЕЈТ МИДЛТОН: Војвоткиња примила прву дозу цепива против корона вируса

Foto: Printskrin/ instagram

Kejt je strpljivo pozirala prisutnim fotografima, a posebnu pažnju privukla je njena odevna kombinacija.

Poznata po jednostavnim, a upečatljivim modnim kombinacijama, i ovoga puta nije razočarala.

Vojvotkinja je na vakcinaciju došla u opuštenoj varijanti, kao i svaka građanka, u beloj majici i svetlo-plavim farmerkama, kombinaciji koju bi ponela svaka Srpkinja.

Duboke plave farmerke i bela majica su neprevaziđeni modni komadi, sa kojima nikada ne možete da pogrešite, a rado ih nose i žene u Srbiji.

Foto: Printskrin/ instagram

Sa ovom modnom kombinacijom će se savršeno slagati patike, ali i baletanke, sandale, espadrile, cipele, sve zavisi od godišnjeg doba i u kom tipu obuće se osećate najbolje.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!