POZNATI DETALJI PUCNJAVE U LOS ANĐELESU: Jedan vatrogasac poginuo, drugi ranjen

Tanjug

01. 06. 2021. u 23:01

JEDAN vatrogasac je poginuo a drugi je ranjen u pucnjavi do koje je došlo u jednoj vatrogasnoj stanici na obodu Los Anđelesa, potvrdili su zvaničnici grada.

ПОЗНАТИ ДЕТАЉИ ПУЦЊАВЕ У ЛОС АНЂЕЛЕСУ: Један ватрогасац погинуо, други рањен

Foto: Printskrin Youtube

Potvrđeno je da su ekipe hitne pomoći stigle do vatrogasne stanice koja je ograđena policijskim trakama, a oko nje je primetan veći broj policijskih i ambulantnih vozila, prenosi AP.

Na desetak kilometara istočno od vatrogasne stanice jednu kuću je zahvatio veliki požar i na toj lokaciji je primećen veliki broj policijskih vozila, ali nije poznato da li su ova dva događaja povazana.

Lokalni mediji prenose da se u plamenu vidi jedno beživotno telo, te da je moguće da je to osoba koja je pucala u vatrogasnoj stanici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!