SRUŠIO SE VOJNI AVION U MJANMARU: Dvanaest osoba poginulo, uzrok još nije poznat (FOTO)

Tanjug

10. 06. 2021. u 07:36

DVANAEST osoba poginulo je u padu vojnog aviona u blizini drugog najvećeg grada u Mjanmaru, Mandalaja, saopštila je vatrogasna služba u tom gradu.

СРУШИО СЕ ВОЈНИ АВИОН У МЈАНМАРУ: Дванаест особа погинуло, узрок још није познат (ФОТО)

Foto: pixabay

Do udesa je došlo kada je avion koji je leteo iz glavnog grada Nejpjida u grad Pjin O Luin počeo da sleće.


Avion se srušio 300 metara od jedne čeličane.

Prema navodima lokalnih medija, u letelici je bilo šest pripadnika vojske, kao i monasi koji je trebalo da prisustvuju ceremoniji u budističkom manastiru.

Pilot i jedan od putnika su preživeli udes i prevezeni su u vojnu bolnicu.



Uzrok pada aviona još nije poznat.

U Mjanmaru traju nemiri od karta je vojna hunta je 1. februara izvela puč, a u demonstracijama je stradalo više od 800 ljudi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!