UBIO KASIRKU ZBOG MASKE ZA LICE: Pucnjava u SAD, ranjen i zamenik šerifa

Tanjug

15. 06. 2021. u 08:30

MUŠKARAC koji je kupovao u supermarketu u američkoj državi Džordžija pucao je i ubio kasirku koja ga je usluživala zbog svađe oko maske za lice, pre nego što je ranio zamenika šerifa koji je van službe radio u toj radnji, saopštile su lokalne vlasti.

УБИО КАСИРКУ ЗБОГ МАСКЕ ЗА ЛИЦЕ: Пуцњава у САД, рањен и заменик шерифа

Foto: Tanjug/AP

Viktor Li Taker (30) pucao je u kasirku supermarketa iz pištolja, a zatim učestvovao u pucnjavu sa zamenikom šerifa van dužnosti, u kojoj su obojica povređeni, navodi se u saopštenju policije u Džordžiji, prenosi Rojters.

Taker i ranjeni zamenik su u stabilnom stanju, a kasirka koju je metak zakačio podlegla je povredama na licu mesta.

Nisu navedeni nikakvi detalji o raspravi između Takera i kasirke, a policija je navela da je ranjenog napadača uhapslila dok je pokušavao da se iskrade kroz ulazna vrata supermarketa.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU ŠEST MESECI: Niko nije znao šta joj je, a onda su joj saopštili strašne vesti