TUGA U BELOJ KUĆI: Uginuo Bajdenov pas Čemp, oglasio se predsednik SAD i njegova supruga (FOTO)

Tanjug

19. 06. 2021. u 19:01

PREDSEDNIK SAD Džozef Bajden i njegova supruga Džil saopštili su danas da je uginio jedan od njihovih kućnih ljubimaca, nemački ovčar Čemp.

ТУГА У БЕЛОЈ КУЋИ: Угинуо Бајденов пас Чемп, огласио се председник САД и његова супруга (ФОТО)

Foto: Tanjug AP

Čemp je bio deo porodice 13 godine i preminuo je u miru u svom domu, saopštila je Bela kuća.

- Iako je Čempova snaga opadala u prethodnih nekoliko meseci, kada bismo ušli u sobu, on bi odmah ustajao, vrteo repom i igrao se s nama. Gde god da smo bili, on je želeo da bude s nama, sve je bilo bolje kada je bio uz nas - navodi se u izjavi, prenosi sajt "Foks 11 LA".

Čemp je sa porodicom Bajden bio od 2008. godine, a ime su mu dale Bajdenove ćerke.

"Foks 11 LA" dodaje da je Bajdenov drugi ovčar, Mejdžor, bio umešan u nekoliko incidenata kada je ujedao ljude otkako je Bajden postao šef Bele kuće.

Mejdžor je sa Bajdenovima od 2018. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!