TROPSKA OLUJA POGODILA SAD: Poplave, oštećene kuće, iščupano drveće (FOTO/VIDEO)

Tanjug

20. 06. 2021. u 08:35

TROPSKA oluja „Klodet“, praćena grmljavinama i snažnim istočnim vetrovima, pogodila je nekoliko američkih saveznih država, među kojima su Florida, Alabama, Misisipi, Luizijana…

ТРОПСКА ОЛУЈА ПОГОДИЛА САД: Поплаве, оштећене куће, ишчупано дрвеће (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Alicia Jossey/AP

Oluja je teško oštetila veliki broj kuća i čupala drveće, dok su u nekim gradovima zabeležene poplave.

Nacionalni centar za uragane kategorizovao je vremensku nepogodu Klodet kao oluju, koja je prethodno pogodila Nju Orleansa, u Luizijani, javlja AP.

Nacionalni centar za uragane izdao je danas nekoliko upozorenja na tornado za sever Floride i jug Alabame, kao i za priobalne delove Severne Karoline.

Očekuje se da će se olujni talas u ponedeljak intenzivirati i ponovo prerasti u tropsku oluju nad Atlantskim okeanom, i dalje duž obale istočnog dela SAD.

Foto: Tanjug/Alicia Jossey/AP

Najmanje 50 kuća teško je oštećeno u Alabami, nedaleko od granice sa Floridom, a oluja je čupala drveće i rušila krovove, prenose američki mediji.

U nekim gradovima na jugoistoku sad poplavljene s kuće, a vetar je duvao brzinom od 72 kilometra na sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!