KORONA NE POSUSTAJE U VELIKOJ BRITANIJI: Poslednja 24 sata 18.270

Tanjug

27. 06. 2021. u 00:10

POSLEDNjA 24 sata u Velikoj Britaniji je potvrđeno rekordnih 18.270 novoinficiranih korona virusom, što je najveći dnevni broj novih slučajeva kovida 19 još od 5. februara.

КОРОНА НЕ ПОСУСТАЈЕ У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ: Последња 24 сата 18.270

Foto: AP

Broj novoobolelih u Velikoj Britaniji je u već mesec dana u porastu, mada se čini da je nacionalni program imunizacije uticao da se smanji broj smrtnih slučajeva među inficiranima korona virusom, pa dnevni broj u proseku ne prelazi 20, preneo je Rojters.

Prema zvaničnim podacima, 83,7 odsto punoletnih Britanaca primilo je prvu dozu vakcine, a 61,2 odsto obe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!