GRAĐANI ZABRINUTI ZA KIM DŽONG UN-A: "Svima slama srca to što je smršao"

Novosti online

27. 06. 2021. u 16:37

SVI građani Severne Koreje su zabrinuti i tužni zbog toga što je predsednik Kim Džong Un izgubio telesnu težinu, preneli su državni mediji izjavu jednog građanina Pjongjanga.

ГРАЂАНИ ЗАБРИНУТИ ЗА КИМ ЏОНГ УН-А: Свима слама срца то што је смршао

Foto AP

Retki komentari o izgledu severnokorejskog lidera pojavili su se nakon što su inostrani analitičari početkom juna primetili da je autokratski, 37-godišnji lider Kim Džong Un značajno izgubio na telesnoj težini, prenosi Rojters.

- To što je uvaženi generalni sekretar (Kim Džong Un) izgubio telesnu težinu svima nam slama srca - izjavio je u petak jedan građanin Pjongjanga u razgovoru sa izveštačem državne TV KRT.

U izveštaju državne TV se ne navodi iz kojih je razloga Kim izgubio na telesnoj težini.

Imajući u vidu da se u Severnoj Koreji ne zna ko bi mogao da nasledi Kim Džong Una na čelu države, inostrane obaveštajne agencije i eksperti za međunarodnu politiku budno prate zdravstveno stanje severnokorejskog lidera, navodi Rojters.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!