REKORDAN BROJ ZARAŽENIH U GRUZIJI: Pozitivno više od 4.800 ljudi

Tanjug

03. 08. 2021. u 15:05

GRUZIJA je danas prijavila 4.827 novozaraženih slučajeva infekcije kovid-19 u poslednja 24 časa, što je najveći dnevni broj od početka pandemije korona virusa.

РЕКОРДАН БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ У ГРУЗИЈИ: Позитивно више од 4.800 људи

Foto: EPA

Ukupan broj zaraženih do sada je 428.670 slučajeva što čini 11,5 odsto stanovnika, a u poslednja 24 časa prijavljeno je 34 smrtna clučaja što čini ukupan broj umrlih od kovid-19 5.910, piše Tas s.

Vlada Gruzije je 1. februara ukinula većinu ograničenja kretanja zbog korona virusa, uključujući i obnavljanje redovnog putovanja avionom, ali stanje sa pandemijom je krenulo da se pogoršava u julu.

Vlasti Gruzije su više puta rekle da ne žele da uvedu ponovna ograničenja zbog štete koja se nanosi privredi i pozvala stanovnike da se vakcinišu, nose maske i otkažu masovna okupljanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!