KRALJICA ELIZABETA ODALA POČAST ŽRTVAMA NAPADA 11. SEPTEMBRA: Moje misli i molitve su sa pogođenima ovom tragedijom!

Tanjug

11. 09. 2021. u 10:34

BRITANSKA kraljica Elizabeta odala je počast danas žtvama koje su poginule 11. septembra 2001. godine u napadu u Svetskom trgovinskom centru u Sjedinjenim Američkim Državama.

КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА ОДАЛА ПОЧАСТ ЖРТВАМА НАПАДА 11. СЕПТЕМБРА: Моје мисли и молитве су са погођенима овом трагедијом!

Foto: Printscreen

U poruci predsedniku SAD-a Džou Bajdenu, kraljica je rekla da njene misli i molitve, kao i njene porodice i cele nacije, ostaju sa žrtvama, preživelima i pogođenim porodicama, kao i sa hitnim službama i spasiocima, piše Rojters.

- Moja poseta Svetskom trgovinskom centru 2010. godine urezana je u moja sećanja. Podseća me da, dok odajemo počast onima iz mnogih naroda, vera i porekla, koji su izgubili živote, takođe odajemo počast otpornosti i odlučnosti zajednica koje su se udružile radi obnove - rekla je kraljica Elizabeta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!