RAZMATRANJE "VRLO OZBILJNE EPIZODE": Policija u Italiji ispitala migranta koji je ranio 3 osobe

Tanjug

12. 09. 2021. u 16:52

ITALIJANSKA policija ispitala je danas uhapšenog somalijskog migranta nakon što je udario dve žene, kontrolore karata u autobusu u Riminiju, a zatim bežeći ranio još tri osobe među kojima i jedno dete.

РАЗМАТРАЊЕ ВРЛО ОЗБИЉНЕ ЕПИЗОДЕ: Полиција у Италији испитала мигранта који је ранио 3 особе

Foto AP

Policija je odbacila terorizam kao motiv i pretpostavlja da je 26-godišnji muškarac bio pod uticajem droge, piše AP.

Ministarka unutrasnjih poslova Luciana Lamorgese rekla je da će se u ponedeljak u Riminiju sastati sa lokalnim bezbednosnim zvaničnicima kako bi razmotrili ovu "vrlo ozbiljnu epizodu".

Desničarski lider Mateo Salbini, koji predvodi stranku Liga, a koja se protivi dolasku migranata, kritikovao je ministarku i zahtevao da pojača borbu protiv ilegalne migracije.

Somalijski migrant, koji se vozio bez karte napao je dve žene, kontrolore karata i pobegao pobegao kada je vozač autobusa otvorio vrata. Dok ga je policija jurila on je povredio još tri osobe među kojima i šestogodišnjeg dečaka koji je sedeo sa majkom na lokalnoj pijaci.

Dečak je danas bio u kritičnom stanju nakon operacije.

Uhapšenom migrantu azil je od dolaska u Evropu 2015. godine odbijen u nekoliko zemalja uključujući Dansku, Švedsku, Nemačku i Holandiju.

BONUS VIDEO:

KRAJ NA VEŠALIMA: Najveće suđenje 20. veka ratnim zločincima održano je u Nirnbergu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!