ŠTA SU JELI PUTIN I MAKRON? Riblja čorba od čak sedam vrsta ribe, ruski predsednik priredio pravu gozbu
PRES-služba predsednika Rusije otkrila je jelovnik ručka ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog francuskog kolege Emanuela Makrona.

Foto: AP Photo/Thibault Camus, Pool/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
Deo razgovora su proveli za stolom. Na meniju je bilo sedam jela. Putin je francuskog kolegu ugostio raviolama sa spanaćem, ribljom čorbom od sedam vrsta ribe, jelenom sa slatkim krompirom batatom i kupinama.
Kao glavno jelo su imali stejk od jesetre sa ptitimom (izraelski kus-kus), jabuke sa škampima i šerbet od đumbira. Za desert im je pripremljen tart od krušaka sa sladoledom od vanile.
Što se tiče pića, servirana su im vina "Šardone" i "Rebo", proizveden u Rusiji 2015. godine.
Pregovori političara u Kremlju su održani 7. februara i trajali su nešto više od pet sati. Ruski predsednik je saopštio da je sastanak sa Makronom bio sadržajan i koristan.
(Sputnjik)
BONUS VIDEO: ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM - Njegova reakcija će vas oduševiti
Preporučujemo

ZELENSKI OTKAZAO SASTANAK SA NEMCIMA: Besan zbog "Severnog toka", dao je smešan izgovor
08. 02. 2022. u 07:19

VUČIĆ SE HITNO OGLASIO IZ AVIONA: Stigla mi je fantastična vest od Đorđe Meloni (VIDEO)
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz aviona i rekao da mu je stigla fantastična vest iz Rima.
04. 04. 2025. u 12:49

PROGLAŠENO VANREDNO STANjE U SLOVAČKOJ: Dato upustvo i za Srbiju, Austrija ZATVORILA 20-ak graničnih prelaza da spreči širenje slinavke i šapa
MINISTARSTVO poljoprivrede Srbije apelovalo je nedavno na sve stočare, veterinare i druge aktere u sektoru stočarstva da preduzmu sve neophodne mere kako bi sprečili potencijalni unos bolesti slinavke i šapa u Srbiju i budu maksimalno odgovorni.
08. 04. 2025. u 14:48 >> 15:05

PREGLASNI DOK VODE LjUBAV Komšije Mime Karadžića htele da sazovu savet: "Viđamo Mimu, starog vuka, kako da ne"
GLUMAC Mima Karadžić uživa već neko vreme sa četiri decenije mlađom Natašom Stanić.
08. 04. 2025. u 12:13
Komentari (0)