RJABKOV PORUČIO ZAPADU: Konvoji oružja legitimni ciljevi ruskih snaga

Tanjug

12. 03. 2022. u 19:05

ISPORUKA zapadnog oružja Ukrajini komplikuje situaciju i čini konvoje oružja legitimnim ciljevima ruskih snaga, izjavio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov na televiziji Prvi kanal.

РЈАБКОВ ПОРУЧИО ЗАПАДУ: Конвоји оружја легитимни циљеви руских снага

Foto AP

-Upozorili smo SAD da snabdevanje Ukrajine oružjem iz nekih zemalja koje su one organizovale, nije samo opasan potez, već i akcija koja ove konvoje čini legitimnim ciljevima, rekao je Rjabkov, preneo je TASS.

U tom kontekstu, Rjabkov je izneo posledice koje mogu proizaći iz nepromišljenog transfera u Kijev takvog naoružanja, kao što su prenosivi PVO sistemi i protivtenkovski raketni sistemi.

-Eskalaciona komponenta politike Vašingtona apsolutno dominira, uprkos svim nagoveštajima da su oni izuzetno odgovorni ljudi i da vagaju svaki svoj korak, naglasio je Rjabkov.

BONUS VIDEO - RUSKI HELIKOPTERI U AKCIJI: Pogledajte kako su uništili utvrđene položaje ukrajinske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!