SUTRA ODOBRENJE NOVOG PAKETA SANKCIJA RUSIJI: Biće joj ukinut status "najpovlašćenije nacije" u trgovini sa Zapadom

Tanjug

13. 03. 2022. u 21:12

FINALIZACIJA i odobrenje novog paketa sankcija Rusiji na ambasadorskom nivou EU očekuju se sutra, 14. marta, objavljeno je danas na Tviter nalogu Francuske koja predsedava Savetu Evropske unije.

СУТРА ОДОБРЕЊЕ НОВОГ ПАКЕТА САНКЦИЈА РУСИЈИ: Биће јој укинут статус најповлашћеније нације у трговини са Западом

Foto EPA

- Evropska komisija i Evropska služba za spoljne poslove su iznele predloge o novim sankcijama razrađenim nakon neformalnog samita u Versaju i konsultacija sa našim međunarodnim partnerima - navodi se u objavi na Tviteru, prenosi TAS S.

Predloženi paket sankcija posebno predviđa suspenziju članstva Rusije u Svetskoj trgovinskoj organizaciji, Međunarodnom monetarnom fondu i Svetskoj banci, kao i ukidanje statusa najpovlašćenije nacije u trgovini sa zapadnim zemljama, čime će se otvariti široke mogućnosti za nametanje carina na rusku robu, navodi ruska agencija.

BONUS VIDEO:

"ZA RUSIJU! ZA PUTINA!" Poruka ruske omladine iz Petrograda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!