"O BOŽE, MRTAV SAM!": Jezive poslednje reči oca četvoro dece, supruga gledala kako ga krokodil guta

Novosti online

27. 06. 2022. u 23:19

TRAN Van Lana je napao i ubio krokodil prilikom pecanja u Severnoj regiji u Australiji u junu 2014. godine.

О БОЖЕ, МРТАВ САМ!:  Језиве последње речи оца четворо деце, супруга гледала како га крокодил гута

Foto: Printskrin Jutjub

 Le Ti Ba, njegova supruga, je otkrila užasan trenutak kada je njenog supruga napao i ubio krokodil dok je pecao u Severnoj regiji Australije.

- Mislili smo da je to bila grana. Hteo je da skine udicu, ali je posle pecanja samo ušao u blato, dole do vode -, priseća se supruga za "Nine News" zastrašujućih trenutaka smrti svog muža.

Njegova žena je rekla da je Van Lan u očaju i strahu vikao "O Bože, mrtav sam" dok ga je jeo krokodil.

Novopečeni par je živeo u Australiji nešto više od godinu dana i pecao je na reci Adelaidi neposredno pre zalaska sunca. Tamo je otac četvoro dece i lokalni farmer verovao da se njegova udica za pecanje uhvatila za granu i otišao je ispod vode da raspetlja zapetljanu konopac.

- Skinuo je udicu, ali ga je krokodil napao i uzeo ga za ruku - istakla je tada.

U očajničkom pokušaju da oslobodi svog muža iz krokodilove vilice, supruga stradalog ribara je izvukla udicu iz vode i vrisnula u pomoć. Bilo je nešto posle 22 sata kada su čuvari parkova i divljih životinja i lokalna policija za vodu ubili krokodila sa ljudskom nogom unutra.

Kasnije je sudbina oca četvoro dece bila određena kada su timovi za pretragu otkrili još ostataka.

- Rekli su da su ubili krokodila. Našli su samo jednu nogu unutar krokodila, i nakon što je krokodil uginuo, telo je plutalo - rekla je Le Ti Ba.

Krokodil po imenu "Majkl Džekson" bio je dobro poznat u lokalnoj oblasti. Njegova supruga je apelovala na vladu da razmotri odstrel krokodila i rekla je da nema dovoljno upozorenja usmerenih na zajednice koje ne govore engleski.

- Ubijte sve krokodile svuda. Ima previše krokodila u Australiji i na severnoj teritoriji gde je stradao moj muž. Nakon što mi je muž umro, ne želim da živim, ali sam pokušala da živim, da razgovaram sa svima da ovo više ne bude isti problem u budućnosti - zaključila je Le Ti Ba.

(MONDO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere