SVEDOCI OPISALI UBICU: Čikago pod opsadom, policija po krovovima traži zločinca - pucao mlađi muškarac duge kose! (VIDEO)

Novosti online

04. 07. 2022. u 20:53

OPSADNO stanje vlada u predgrađu Čikaga, gde se parada povodom proslave Dana nezavisnosti završila masakrom!

СВЕДОЦИ ОПИСАЛИ УБИЦУ: Чикаго под опсадом, полиција по крововима тражи злочинца - пуцао млађи мушкарац дуге косе! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Najmanje šest osoba je ubijeno, a 24 su ranjene kada je, za sada nepoznati počinilac, sa krova jedne zgrade otvorio vatru i nasumice počeo da puca na ljude na ulici! U panici svi su počeli da beže, čuli su se krici, krvava tela ležala su po ulici, nastao je haos.

Više od tri sata je prošlo od jezivog zločina, a ovaj deo Čikaga bukvalno je pod opsadom policije. Helikopteri kruže u potrazi za ubicom, policajci sa pupkama su krovovima zgrada, na terenu su i specijalci iz K9 jedinica. Stigla je i vojska SAD. Zvaničnici Hajlend Parka zamolili su sve stanovnike da izbegavaju centar grada. Za sada, kako prenose američki meiji, nije poznato ni da li je ubica možda uzeo nekog od građana za taoca.

Dok policija traži ubicu koji se krije negde, pojavile su se prve informacije o tome ko je počinilac, Navodno je reč o mlađem muškarcu starom između 18 i 20 godina, duge crne kose, koji na sebi ima belu ili plavu majicu kratkih rukava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju