POLjSKI ministar odbrane Mariuš Blaščak prvi je visoki političar u Varšavi koji je javno napao na talasima "Poljskog radija" ukrajinskog ambasadora u Berlinu Andreja Meljnika koji veliča Stepana Banderu, jednog od glavnih ideologa ukrajinskih nacionalista koji su sarađivali sa nemačkim nacistima.

Komentari (4)

buki

09.07.2022. 14:47

Nemačke sankcije Rusiji ''dokle god je to potrebno'', a u stvarnosti Šolc moli kanađane da poprave te delove za gasovod, kako bi Severni tok1 krenuo da dovlači gas iz Rusije za Nemačku. ''Čovek se veže za reč, a vo za rogove'', pa neka se Šulc sam pronađe u ovoj srpskoj poslovici.

Mircea

09.07.2022. 14:48

Neverovatno!Nemci u svojoj zemlji zabranjuju veličanje nacizma,a u drugim zemljama nesebično podržavaju te iste...A Jevreji čiji preci su toliko ispaštali od nacista ćute a u nekim situacijama takodje podržavaju takve grupacije zarad nekih svojih interesa...teško je ovo sve shvatiti

Zoran

09.07.2022. 17:03

Živim u Nemačkoj i sa Nemcima i odgovorno tvrdim da se nisu odrekli nacista i nacizma velika većina njih. A one koji su im se suprostavili u svojim nacističkim namerama Srbe i Ruse mrze i uvek ce mrzeti.