OGLASIO SE BAJDENOV LEKAR: Simptomi korona virusa skoro nestali

Tanjug

25. 07. 2022. u 18:41

SIMPTOMI kovida-19 kod predsednika SAD Džozefa Bajdena "skoro potpuno su nestali", zvanično je danas saopštio njegov lekar.

ОГЛАСИО СЕ БАЈДЕНОВ ЛЕКАР: Симптоми корона вируса скоро нестали

Foto AP

Američki predsednik je u četvrtak pozitivno testiran na korona virus, prenosi Rojters.

- Predsednik je rekao da u ovom trenutku oseća samo nazalnu kongestiju i minimalnu promuklost - potvrdio je Bajdenov lekar, dr Kevin O''Konor u saopštenju koje je objavila Bela kuća.

Inače, ovo je prvi put da predsednik SAD ima virus korona. Njegova ćerka Ešli Bajden (40) u maju je bila pozitivna je na korona virus, ali njen otac i majka nisu bili sa njom u kontaktu.

Američki predsednik bio je u rizičnom kontatktu novembra prošle godine, jer je glavna portparolka Džen Psaki bila pozitivna. On je ubrizo posle toga bio testiran i bio je negativan.

BONUS VIDEO - PRAZNI RAFOVI U NjUJORKU: U SAD znak za uzbunu zbog nestašice hrane za bebe

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!