PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski najavio je da će muškarcima bez vojnog iskustva biti zabranjeno da napuštaju zemlju sve dok se rat ne završi. Saopštenje je objavljeno na sajtu ukrajinskog predsednika kao odgovor na peticiju u kojoj se traži da se muškarcima između 18 i 60 godina dozvoli putovanje u inostranstvo.

Komentari (5)

veza

16.08.2022. 16:34

Usred rata pisu peticiju,da idu u inostranstvo da zaradjuju!Da li su ovi potpisnici normalni?Sa ovakvim gradjanima,a i svim ovima sto se vec vozikaju po EU, nema sanse da dugorocno ocuvaju suverenitet.Evropa je prepuna Ukrajinaca od 20 g i nadalje,letuju na moru,npr. u HR sam ih video na stotine,sopinguju,dobijaju pomoc u svemu,imaju privilegije,koje nemaju ni oni koji su se ovde rodili npr. u Sloveniji.Uz to su osioni,nezahvalni i bahato razgovaraju sa svakim ko se o Rusiji ne izjasni najgore.Interesantno je i to,da ih je najvise iz zapadne Ukrajine i Kijeva,gde vec mesecima vlada manje- vise mir.Kao poreski obaveznik i otac dece, koja se bore za egzistenciju u maticnoj drzavi,ogorcen sam nad njihovim ponasanjem.

Ljubica

16.08.2022. 16:40

Jel to važi i za one, koji imaju fotoshooting za Vogue ? Sad kad su se oni sa parama izvukli, jadnom narodu zabraniti, da sačuva živu glavu. Tebi treba jednog dana javno da se sudi i da ti to bude poslednja uloga.

Bojda

16.08.2022. 17:06

Primer kako profesionalni komicar vodi “suverenu” drzavu, potpuno pobrkao loncice, ispustio dizgine, pa mu samo preostaje da igra kako reziser kaze! Ide putem ka ratnom zlocincu sa najvisom odgovornoscu!