MINISTARSTVO spoljnih poslova Kine je, van uobičajene prakse, na svom sajtu objavilo i esej u kome je uputilo ozbiljne kritike na račun Amerike i njenog učešća u brojnim svetskim sukobima. Pod nazivom "Hegemonija SAD i njene opasnosti", Peking je u istakao da "otkako su postale najmoćnija zemlja na svetu posle dva svetska rata i Hladnog rata, Sjedinjene Države su se mešale u unutrašnje stvari drugih, namerno započinjajući ratove i nanoseći štetu međunarodnoj zajednici".

Slaven

25.02.2023. 09:39

Podrska suverenitetu Ukrajini na koju se SAD "ponose"je uperena i protiv njih i EU i njihovoj surovoj globalnoj projekciji koju sprovode prema clanicama a i ostalim zemljama. To je podrska protiv ratnih huskaca i.mesanja unutar suverenih drzava. Ko.ih tumaci drugacije nije razumeo poruku.

Salsa

25.02.2023. 09:43

Da sam dete i da se moja porodica loše ponaša prema drugim ljudima i porodicama, a ja se toga stidim, sta bih uradio? Kao dete, bio bio bih nemoćni talac jer za to sta oni rade se ne bih pitao a ispaštao bih i ja. Ja bih istovremeno bio saučesnik i predmet mržnje i osvete drugih koja ce da se prenosi i na moju decu. Bio bi to začarani krug. Beznadje. Pitao bih se da li sam zato rodjen u ljudskom liku i na sliku i priliku neke više svesti a da ne mogu ništa da promenim dok god takvi upravljaju mojim i tudjim životom.

Svensrb

25.02.2023. 09:54

Bravo Kina. Vaša politika je najbolja na svetu i treba da je širite i da se sprovede. Da se niko nokome ne meša u unutrašnje stvari Države. Neka živi svako po svom obuičaju i zakonu!!!

dusko

25.02.2023. 10:56

bravo kinezi svi to znaju ali su robovi amerike i igraju kako onaj senilni naredi,.nista cudno,.tako su te zapadne zemlje kroz vjekove ugnjetavale i pljackale male zemlje,.fuj gade mi se te debeloguze nacije,.

Vlada

26.02.2023. 12:02

Zasto se Kina i dalje da na spisak zemalja u kojima se Amerika mešala stavi i svoju zemlju. Nije valjda da se ne secaju protesta na Tijanmenu