MATURIRALO 12 BLIZANACA: Neobičan rekord srednje škole u Ilinoisu

A. V. V.

19. 06. 2023. u 12:17

SREDNjA škola "Veron Hils" u Ilinoisu na kraju ove školske godina mogla je da se pohvali neobičnim rekordom. Naime, maturu je u generaciji proslavilo čak 12 blizanaca i trojke, od ukupno 377 đaka!

МАТУРИРАЛО 12 БЛИЗАНАЦА: Необичан рекорд средње школе у Илиноису

Printskrin

- Mislim da je zgodna stvar kod blizanaca što slave svoju jedinstvenost jedno u drugom, a da istovremeno imaju posebnu vezu - rekao je direktor ove škole Džon Gimot, koji takođe ima sestru bliznakinju.

Blizanci su na proslavi mature privukli veliku pažnju okupljenih, ali i medija koji su ih kasnije pozvali da gostuju u poznatim TV emisijama.

- Znali smo da imamo mnogo blizanaca, ali tek kada smo napravili godišnjak i kada smo ga dobili i prelistali shvatili smo da imamo mnogo blizanaca u zgradi - ispričala je Džena Buš Hager.

Još jedna škola u Ilinoisu je zabeležila dva Ginisova rekorda 2017. godine, kada je u jednoj generaciji bilo čak 45 blizanaca, uz trojke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!