OTVORENE ULICE U ROSTOVU I DONU: Kremlj - Krivični postupak protiv Prigožina biće ukinut, otići će u Belorusiju (FOTO/VIDEO)

Novosti online

24. 06. 2023. u 21:58 >> 23:33

POTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da će krivični postupak protiv šefa Vagnera Evgenija Prigožina biti ukinut.

ОТВОРЕНЕ УЛИЦЕ У РОСТОВУ И ДОНУ: Кремљ - Кривични поступак против Пригожина биће укинут, отићи ће у Белорусију (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Jutjub/boxwar/News23/Vikipedija

Tri hiljade elitnih čečenskih vojnika bilo raspoređeno da brani Moskvu

Tri hiljade elitnih čečenskih vojnika zauzeli su rano jutros položaje u Moskvi za odbranu ruske prestonice od napredujućih pobunjenika iz paravojne organizacije "Vagner", javila je večeras čečenska državna televizija „Grozni“.

- Borci su od rano ujutru na svojim pozicijama u Moskvi i spremni su da izvrše svako naređenje glavnokomandujućeg Oružanih snaga Rusije Vladimira Putina - navodi se na Telegramu, preneo je Rojters. 

Snimak Prigožina kako napušta Rostov

Šef plaćeničke grupe Vagner Jevgenij Prigožin napustio je večeras sedište Južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu.

Otvorene ulice u Rostovu na Donu, povukli se borci i vojna tehnika iz štaba

Ulice u centru južnog ruskog grada Rostova na Donu ponovo su večeras otvorene za saobraćaj nakon što je ruska paravojna organizacija "Vagner" počela da povlači borce koji su preuzeli kontrolu nad vojnim objektima u tom gradu, javlja ruski  Interfaks. 

Kako su prethodno prenele RIA Novosti, šef "Vagnera" Jevgenij Prigožin, zajedno sa svojim borcima, napustio je štab Južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu.

Varšava: Aktuelni događaji u Rusiji ne predstavljaju pretnju za Poljsku

Aktuelni događaji u Rusiji su unutrašnje pitanje koje ne predstavlja nikakvu pretnju za Poljsku, rekli su danas poljski lideri.

Poljski premijer Mateuš Moravjecki je, međutim, rekao da su moguće povećane tenzije na granici sa Belorusijom.

Prigožin i borci Vagnera napustili štab Južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu

Lider ruske paravojne formacije "Vagner" Jevgenij Prigožin, zajedno sa borcima "Vagnera", napustio je štab Južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu, javljaju RIA Novosti. 

Prethodno je i ruska agencija TASS prenela da su borci "Vagnera" počeli da napuštaju prostorije štaba Južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu. 

Kako je naveo TASS, do sada su četiri kamioneta, koja pripadaju "Vagneru", napustila prostorije Južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu. 

Tenkovi i teška vojna oprava za sada ostaju na tom mestu, dodaje TASS. 

U blizini zgrade štaba pojavila su se vozila vojne policije, dodaju RIA Novosti. 

Kremlj: Krivični postupak protiv Prigožina biće ukinut

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da će krivični postupak protiv šefa Vagnera Evgenija Prigožina biti ukinut.

Takođe, je kazao i da će Prigožin otići u Belorusiju. Peskov, međutim, nije precizirao čime će se Prigožin baviti u Belorusiji.

Peskov je, takođe, kazao i da svi borci Vagnera mogu ubuduće da potpišu ugovor sa Ministarstvom odbrane Rusije.

Kazao je i da pripadnici Vagnera koji su učestvovali u dašanjim dešavanjima neće biti krivično gonjeni.

Upitan da li Putin i dalje veruje šefu ruskog odbrambenog resora, Peskov je rekao da mu nije poznato da se po tom pitanju „bilo šta promenilo“, preneo je Sputnjik.


Peskov je kazao i da je viši cilj postignut – da se izbegne krvoproliće u unutrašnji konflikt, zbog čega su i bili pokrenuti pregovori beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka i Prigožina.

Portparol ruskog lidera je dodao i da je Rusija zahvalna Lukašenku za njegove napore kako bi se razrešio konflikt sa Vagnerom.

 

Putin razgovarao sa Lukašenkom


Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa svojim Beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom i tom prilikom zahvalio mu za rezultat pregovora sa šefom Vagnera Evgenijem Prigožinom, saopštila je pres služba beloruskog lidera, prenosi Sputnjik.

Kako se navodi, beloruski predsednik je detaljno informisao Putina o rezultatima pregovora sa rukovodstvom Vagnera.

 

Oglasio se šef iranske diplomatije

Iranski ministar inostranih poslova Hosein Amir-Abdolahjan rekao je danas u razgovoru sa ruskim kolegom Sergejem Lavrovom da je uveren da će Rusija prevazići aktuelna dešavanja u zemlji, preneli su iranski državni mediji. 

Amir Abdolahjan je u telefonskom razgovoru sa Lavrovom izrazio podršku vladavini zakona u svim zemljama, uključujući Rusiju, koju je nazvao susedom i prijateljem.

Iranski ministar je naglasio da uveren da će Rusija uspešno proći kroz aktuelnu fazu, navode iranski državni mediji, a preneo je Rojters.

Američki general otkazao putovanje na Bliski istok zbog situacije u Rusiji

Predsedavajući združenog generalštaba general Mark Mili otkazao je putovanje na Bliski istok zbog situacije u Rusiji, prenosi Rojters, pozivajući se na Milijevog predstavnika.

Prigožin: Okrećemo konvoj i vraćamo se

Šef Vagnera Evgenije Prigožin potvrdio je da je promenio maršrutu svog konvoja i da se vraća nazad u svoj vojni kamp.

- Shvatajući svu odgovornost za to što bi se ruska krv prolila na jednoj od strana, okrećemo naš konvoj i vraćamo se nazad u svoje kampove prema planu - rekao je Prigožin u audio poruci objavljenoj na njegovom Telegram kanalu.

Prigožin prihvatio predlog Lukašenka

Jevgenij Prigožin prihvatio je predlog predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka da zaustavi kretanje naoružanih lica Vagnerovog PMC-a na teritoriji Rusije i preduzme dalje korake za deeskalaciju, saopštila je pres-služba beloruskog lidera.

Foto: EPA

- Predsednik Rusije Vladimir Putin jutros je obavestio beloruskog kolegu o situaciji na jugu Rusije sa privatnom vojnom kompanijom Vagner. Šefovi država su se dogovorili o zajedničkim akcijama - preneo je telegram kanal Pul Prvog, pozivajući se na pres-službu.

Bajden razgovarao sa evropskim liderima o situaciji u Rusiji

Američki predsednik Džozef Bajden razgovarao je danas sa predsednikom Francuske Emanuelnom Makronom i premijerima Nemačke Olafom Šolcom i Britanije Riši Sunakom o aktuelnim dešavanjima u Rusiji, saopšteno je danas iz Bele kuće.

U saopštenju se ističe da su lideri razgovarali o situaciji u Rusiji i da su potvrdili podršku za Ukrajinu.

U Moskvi u ponedeljak neradni dan

U Moskvi će u ponedeljak, 26. jun biti neradni dan, rekao je danas gradonačelnik ruske prestonice Sergej Sobjanjin.

- Kako bi se smanjio rizik unutar okvira operativnog štaba, doneta je odluka da ponedeljak, 26. jun bude neradni dan, uz izuzeće državnih tela i preduzeća, vojno-industrijskih kompleksa i gradskih službi - objavio je Sobjanjin u poruci na "Telegramu".

Sobjanjin je zatražio od građana Moskve da se što je manje moguće kreću po gradu i upozorio na moguće blokade saobraćajnica u određenim naseljima i putnim pravcima.

Medvedev oružanu pobunu nazvao dobro osmišljenom i planiranom operacijom

Dmitrij Medvedev je aktuelnu oružanu pobunu nazvao dobro osmišljenom i planiranom operacijom, čija je svrha preuzimanje vlasti u zemlji i dodao da smatra „prilično verovatnim“ učešće stranih stručnjaka u njoj.

- Nećemo dozvoliti da se događaji odvijaju po scenariju po kome bi banditi dobili nuklearno oružje, ma koliko to ludi kriminalci želeli - rekao je Medvedev.

Spekulacije o Prigožinovim pritužbama iz prošlosti, neispunjavanju određenih obaveza Ministarstva odbrane, „udarima“ na pozadinu i korupciji funkcionera su besmislice, dodao je on.

Ruski MSP: Situacija će "uskoro biti rešena"

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da će situacija uskoro biti rešena, kao i da će svi ciljevi specijalne vojne operacije biti realizovani, prenosi Sputnjik.

Kako se navodi, Rusija će nastaviti da sprovodi sve mere kako bi se osigurala bezbednost države, kako bi se odbranile sve vrednosti i kako bi se formirao multipolarni svetski poredak.

Ministarstvo je ujedno i upozorilo zapadne države da se suzdrže od bilo kakvih koraka da iskoriste trenutnu situaciju u Rusiji kako bi ostvarili sopstvene "rusofobne ciljeve".

Trik sa mostom na putu ka Moskvi

Letonija zatvorila granicu sa Rusijom

Letonija je, u međuvremenu, zatvorila je svoju granicu sa Rusijom.

U tvitu ministar spoljnih poslova Edgar Linkevič je naveo da svaki zahtev da uđe u zemlju neće biti razmatran.

Ograničena putovanja u regionu koji se graniči sa Moskvom

Guverner Kaluške oblasti, koja se graniči sa Moskovskom oblašću, rekao je da će kretanje na putevima u regionu biti ograničeno u oblastima koje se graniče s nekoliko obližnjih regiona Tulske, Brjanske, Orlovske i Smolenske oblasti.

„Molim vas da se uzdržite od putovanja privatnim vozilima ovim putevima osim ako je to apsolutno neophodno“, rekao je Vladislav Šapša na Telegramu.

Nema nagoveštaja da se trupe "Vagnera", koji su primećeni južno od Moskve, nalaze u Kalugi. 

Ali izgleda da se kreću na sever, otprilike u pravcu glavnog grada.

Narod želi da napusti Rostov

Snage Ramzana Kadirova ušle su u Rostov

Turska spremna da doprinese rešavanju situacije

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je tokom razgovora sa ruskim liderom Vladimirom Putinom rekao da je Turska spremna da doprinese rešavanju situacije u Rusiji.

Erdogan je takođe rekao da je važno dejstvovati zdravorazumski, kao i da niko ne bi trebalo da izvlači sopstvenu korist od trenutnih dešavanja u Rusiji, saopšteno je iz kancelarije turskog lidera.

Eksplozija municije oštetila nekoliko automobila u Voronježu

Eksplozija municije na parkingu u stambenom kompleksu Ozerki na periferiji Voronježa oštetila je nekoliko automobila i razbila prozore na obližnjoj kući, javlja dopisnik RIA Novosti.

Minsk bio i ostao saveznik Rusije

Savet bezbednosti Belorusije saopštio je da je Minsk bio i ostao saveznik Rusije i da u potpunosti deli ciljeve specijalne operacije sa Rusijom.

- Bilo kakav unutrašnji konflikt u vojnim ili političkim krugovima i civilnom društvu je poklon kolektivnom Zapadu - navodi se u saopštenju.

Lokalne vlasti: Gori rezervoar goriva kod Voronježa

Načelnik Voronješke oblasti Aleksandar Gusev rekao je da vatrogasci pokušavaju da ugase zapaljeni rezervoar goriva kod Voronježa.

Gusev je na Telegramu naveo da požar gasi više od 100 vatrogasaca i da je oštećen samo jedan rezervoar.

Izvor iz ruske bezbednosne strukture rekao je za Rojters da je "Vagner" preuzeo kontrolu nad vojnim objektima u Voronježu, međutim, ta informacija nije potvrđena.

Voronjež se nalazi na oko 500 kilometara južno od Moskve.

Konvoj "Vagnera" u regionu južno od Moskve

Konvoj "Vagnera" primećen je u Lipeckoj oblasti koja povezuje Voronjež i Moskvu.

Guverner Lipecka pozvao je stanovnike da ostanu kod kuće i izbegavaju putovanja, bilo privatnim vozilima ili javnim prevozom.

Istovremeno, na društvenim mrežama su objavljene nepotvrđene fotografije, navodno nastale na prilazima Moskvi, gde se vide vojnici i policajci koji prave mitraljeska gnezda i blokade.

Nariškin: Najstrašniji zločin koji ne mogu opravdati prošle zasluge

Direktor ruske obaveštajne službe SVR Sergej Nariškin je rekao da je pokušaj oružane pobune najstrašniji zločin, koji ne mogu opravdati prošle zasluge.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku je jasno da je propao pokušaj da se uzdrma društvo i zapali vatra bratoubilačkog građanskog rata.

​Prigožin: Nismo nikoga ni takli

- Nismo ubili nijednu osobu na putu za Rostov. Zauzeli smo vojni štab u gradu bez ispaljenog metka. Nikoga nismo dirali. Ljudi su na ulicama sa Vagnerovim zastavama - tvrdi on.

Ruski helikopter izbegao raketu "Vagnera"

Snimak koji je objavljen na društvenim mrežama, a koji je navodno nastao u Voronježu, prikazuje napad Vagnera na helikopter ruske vojske.

Helikopter je uz pomoć mamaca izbegao raketu, koja je eksplodirala u vazduhu, nedaleko od snimatelja.

Vagnerovci idu ka Moskvi

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci kolone tenkova, oklopnih vozila i PVO sistema, koji navodno pripadaju Vagneru, a koji se kreću ka Moskvi.

Oni bi do ruske prestonice trebalo da stignu do večeras.

Međutim, za sada nije jasno šta je tačno Prigožinov cilj, s obzirom na to da je teško očekivati da kolona vozila stigne do Moskve i zauzme grad.

Eksplozija u Voronježu

Na društvenim mrežama pojavio se snimak helikoptera koji navodno gađa skladište nafte u ruskom gradu Voronježu, nakon što su u njega ušli "Vagnerovci".

Na snimku se vidi kako helikopter, navodno ruski Ka-52, prilazi skladištu nafte, a zatim odlazi.

Kamera je potom usmerena na skladište, gde se vidi veliki plamen i eksplozija.

Vagnerovci ulaze na aerodrom u Voronježu

Snage Vagnera su u blizini aerodroma u Voronježu i spremaju se da ga zauzmu. Prema dostupnim snimcima, imaju tenkove T-72, i PVO sistem Panzir S1.

Kadirov: Pobuna se mora ugušiti, spremni smo

Čečenski lider Ramzan Kadirov, komentarišući situaciju u zemlji izjavio je da se "pobuna mora ugušiti".

- Ako je za to potrebno preduzeti oštre mere, mi smo spremni - poručio je Kadirov.

On je naglasio da su borci Ministarstva odbrane i Rosgvardije Čečenske republike već stigli u zonu napetosti.

Kadirov je poručio da potpuno podržava svaku reč predsednika Rusije Vladimira Putina.

Prigožin odgovorio Putinu

Prigožin se u najnovijoj poruci obratio Vladimiru Putinu i poručio mu da nije u pravu što ga optužuje za izdaju.

Dodao je da Vagnerovci nemaju plan da se predaju, što je Putin tražio.

- Rusi ne žele više zemlju u kojoj su korupcija, laži, birokratija - rekao je Prigožin.

Zaharova: Sada je vreme da se ujedinimo

Sada je najvažnije da se ujedinimo, napisala je zvanična predstavnica ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na svom nalogu na Telegram kanalu.

- Imamo jednog glavnokomandujućeg. Ne dva, ne tri. Jednog. I pozvao je sve na ujedinjenje. I to je sada najvažnije - napisala je ona, prenosi RIA.

Foto: EPA

Prema njenim rečima, "neprijatelj samo čeka građanski sukob" u Rusiji i poručila da je "veliko iskušenje da se svoje mišljenje stavi iznad interesa zemlje i naroda".

- Ali ako podlegnete tome, sve za šta živimo i borimo se, urušiće se. Ujedinite se. Vi ste braća. Ne štitite interese pojedinaca, već svih nas. Vi štitite svoju ogromnu porodicu i mi verujemo u vas - dodala je Zaharova.

Vagnerovci ušli u Voronješku oblast?

Pripadnici Vagnera navodno su iz Rostova ušli u Voronješku oblast. 

Ruska agencija TASS objavila je da Oružane snage Ruske Federacije u toj oblasti sprovode neophodne borbene aktivnosti u okviru protivterorističke operacije.

Putin razgovarao sa Lukašenkom

Ruski predsednik Vladimir Putin i beloruski lider Aleksandar Lukašenko razgovarali su telefonom, predsednik Rusije informisao je Lukašenka o situaciji u zemlji, prenela je agencija Belta.

Obraćanje Vladimira Putina

Ruski predsednik Vladimir Putin je rekao da ova opasnost mora biti uklonjena, i da je pobuna pokušaj uništavanja Rusije iznutra. Kako je rekao, obraća sa se onima koji su prevarom ili pod pretnjama uvučeni u avanturu oružane pobune.

- Ovo je izdaja svih koji se bore na frontu, ovo je nož u leđa našim trupama i građanima Rusije. Intrige su dovodile i u Prvom svetskom ratu do velikih prevrata, i to je rezultiralo tragedijom u kojoj su Rusi bili žrtve - rekao je Putin.

On kaže da neće dozvoliti ponavljanje grešaka iz prošlosti, i da će braniti otadžbinu.

Putin je borce "Vagnera" koji se bore u Ukrajini nazvao herojima, a njihovo ime i slavu izdali su oni, kako je rekao, koji su organizovali oružanu pobunu.

- Ovo je izdaja. Mi se borimo protiv anarhije i kapitulacije. Ova pobuna je smrtonosni udarac za nas, i za sve naše ljude. Mere koje ćemo preduzeti biće veoma oštre, i svi odgovorni će biti izvedeni pred lice pravde - kazao je predsednik Rusije.

Putin ističe da su sve bezbednosne službe dobile naređenja, i da je u Moskvi bezbedno, ali je u Rostovu situacija komplikovana.

- Kao glavnokomandujući, ali i građanin Rusije, činim sve da uspostavimo red. Oni koji su se pobunili su izdali Rusiju, i pozivam ih da prestanu da uzimaju učešće u oružanom konfliktu - rekao je on.

Savladaćemo svako iskušenje i biti još jači, na kraju obraćanja poručio je Putin.

Rusko MO poručilo "Vagnerovcima": Zavedeni ste u zločinačku avanturu Prigožina

Ministarstvo odbrane (MO) Ruske Federacije saopštilo je da su borci "Vagnera" zavedeni u zločinačku avanturu i pozvalo ih da odbiju da učestvuju u oružanoj pobuni.

- Apelujemo na borce jurišnih odreda Vagnera. Zavedeni ste u Prigožinovu zločinačku avanturu i učešće u oružanoj pobuni. Mnogi vaši drugovi iz nekoliko odreda već su shvatili svoju grešku tražeći pomoć u obezbeđivanju mogućnosti da se bezbedno vrate na svoja stalna mesta razmeštaja.

Oni su istakli da je svim borcima i komandantima koji su se prijavili već pružena sva neophodna pomoć.

- „Molimo vas da pokažete razboritost i što pre stupite u kontakt sa predstavnicima ruskog Ministarstva odbrane ili agencija za sprovođenje zakona. Garantujemo svima bezbednost - istakli su u Ministarstvu odbrane.

Prigožin: Ne verujte ruskoj državnoj televiziji

Jevgenij Prigožin je pozvao Ruse da ne veruju šta im govore na državnoj televiziji.

- Kada vam kažu da je privatna vojna kompanija Vagner ometala rad i da se zbog toga nešto na frontu srušilo... stvari na frontu se nisu srušile iz tog razloga - rekao je on u novom videu objavljenom na Telegramu.

- Izgubljena je ogromna teritorija. Poginulo je vojnika, tri, četiri puta više nego što piše u dokumentima koji su predočeni vrhu - dodao je on. 

Peskov: Putin se uskoro obraća javnosti

Savetnik ruskog predsednika Dmitrij Peskov saopštio je da će se Vladimir Putin uskoro obratiti javnosti.

Prigožin: Oborili smo ruski helikopter

Jevgenij Prigožin objavio je kasno sinoć audio poruku na Telegramu i tvrdi da su njegove snage oborile ruski vojni helikopter.

Foto Tanjug/AP

- Kada je helikopter otvorio vatru na kolonu civila, oborile su ga Vagnerove jedinice - rekao je Prigožin u audio poruci, ali nije otkrio gde se to navodno dogodilo.

Za sada nema nikakvih potvrda njegovih reči.

U Voronježu otkazani masovni događaji

Vlasti Voronješke oblasti odlučile su da otkažu sve predstojeće masovne događaje, objavio je na Telegramu guverner regiona Aleksandar Gusev.

- Doneli smo odluku da otkažemo sve predstojeće masovne događaje u regionu Voronjež. Situacija je stabilna. Sve službe rade kao i obično - napisao je on.

Prigožin se sastao sa ruskim generalima

Na pro-Vagnerovom Telegram kanalu pojavio se snimak koji prikazuje Jevgenija Prigožina kako razgovara sa ruskim generalima u vojnom štabu u Rostovu na Donu.

Na snimku se čuje kako Prigožin govori da će njegovi ljudi blokirati Rostov na Donu i krenuti ka Moskvi ako na razgovore ne dođu ruski ministar odbrane Sergej Šojgu i general Valerij Gerasimov.

Na snimku se vidi i da Prigožin razgovara sa zamenikom ruskog ministra odbrane, generalom Junus-Bekom Jevkurovim.

Jevkurov je nama poznatiji po tome što je komandovao ruskim borcima koji su 12. juna 1999. godine krenuli na marš od 500 kilometara iz Ugljevika ka Kosovu i Metohiji, i obezbedili aerodrom u Prištini.

Surovikin pozvao "Vagnerovce" da se zaustave

General Sergej Surovikin pozvao je Vagnerove borce da polože oružje.

- Neprijatelj samo čeka da se politička situacija u našoj zemlji pogorša. Pogrešno je igrati neprijatelju na ruku u ovim teškim vremenima - rekao je Surovikin, držeći automatsku pušku na kolenu.

- Učinite to pre nego što bude kasno. Povinujte se volji i nalogu predsednika Ruske Federacije, kog je izabrao narod. Zaustavite kolone i vratite ih na stalne položaje - dodao je Surovikin.

Antiterorističke mere u Moskvi

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin je potvrdio da se preduzimaju protivterorističke mere za jačanje bezbednosti u ruskoj prestonici.

 

On je dodao da će biti sprovedene i dodatne provere na putevima, prenosi Rojters.

FSB pozvao pripadnike Vagnera da uhapse Prigožina

Izjave i postupci Jevgenija Prigožina, osnivača Vagnera, u stvari su pozivi na početak oružanog građanskog sukoba, saopštio je u subotu centar za odnose sa javnošću FSB Rusije.

- Prigožinove izjave i radnje su u stvari pozivi na početak oružanog građanskog sukoba na teritoriji Ruske Federacije i ubod su nožem u leđa ruskim vojnicima koji se bore protiv profašističkih ukrajinskih snaga.

Ministarstvo je takođe navelo da izjave o udarima ruskog Ministarstva odbrane na "Vagner" nisu tačne i da su provokacija.

- Sve informacije koje su objavljene na društvenim mrežama o raketnim napadima koje je Ministarstvo odbrane Rusije navodno izvršilo na pozadinske jedinice Vagnera su netačne i predstavljaju informacionu provokaciju - saopštio je centar za odnose sa javnošću FSB.

Pored toga, borci Vagnera su pozvani da odbiju da izvrše Prigožinova naređenja, kao i da ga pritvore.

- Pozivamo borce Vagnera da ne prave nepopravljive greške, da prekinu bilo kakve nasilne akcije protiv ruskog naroda, da ne izvršavaju Prigožinova zločinačka i izdajnička naređenja i da preduzmu mere za njegovo pritvaranje - saopštila je FSB.

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKE PATROLE - Ruska i kineska avijacija osam sati iznad azijsko-pacifičkog regiona

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (54)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)