"U NAŠEM JEDINTSVU JE ISTINA": Zaharova poručila - Pred nama je istorijski trenutak, ne budite Juda

Novosti online

24. 06. 2023. u 19:24

PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova posetila Trojice-Sergijevu lavru i upozorila narod da ne čini izdaju

У НАШЕМ ЈЕДИНТСВУ ЈЕ ИСТИНА: Захарова поручила - Пред нама је историјски тренутак, не будите Јуда

Foto: Profimedia/Ilustracija

ortparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova posetila je danas Trojice-Sergijevu lavru, jedan od najznačajnijih duhovnih centara Rusije, iz kojeg se obratila ruskom narodu i pozvala na jedinstvo.

Kako je rekla, ona se danas poklonila moštima zaštitnika ruske zemlje i ruskog naroda Sergeju Radonješkom i podsetila kako je ovaj svetac pre više vekova uspeo da objedini narod u teškim vremenima.

- Obraćam se svima pred kojima stoji odluka. Odluka od koje zavisi ne samo njihov život, već i život cele zemlje. Braćo, postoji istorijski trenutak kada ono što je lično, čak i onaj unutrašnji osećaj da smo 100 odsto u pravu, treba da ode u drugi plan - rekla je ona u video-snimku koji je objavila na svom Telegram kanalu.

Zaharova je podsetila na simbol Jude, glavnog izdajnika, koji je pre mnogo vekova ne samo otkrio gde se molio Isus Hristos, već je do njega odveo i njegove protivnike.

- Da, on je rekao istinu, ali dok ju je govorio on je izvršio najstrašniju izdaju ne samo svog života, već i najstrašniju izdaju u istoriji čovečanstva. Nemojte da ponavljate ovu grešku - upozorila je portparolka, vidno potrešena poslednjim događajima u zemlji.

- Budite hrabri i odani, budite zaštitnici zemlje i naroda! Sve što nam je sada potrebno je naše jedinstvo. U tome je naša snaga i u tom jedinstvu je i istina. S Bogom! - rekla je Zaharova.

(rt.rs)

BONUS VIDEO: OBUKA NA "TERMINATORIMA": Vežba mobilisanih rezervista i dobrovoljaca u Donjecku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)