UGRADILI MU UREĐAJ ZA PRAĆENJE OTKUCAJA SRCA: Detalji o stanju Benjamina Netanijahua, evo na šta lekari sumnjaju

Đ.G.

16. 07. 2023. u 11:37

IZRAELSKOM premijeru Benjaminu Netanjahuu ugrađen je uređaj za praćenje otkucaja srca, javio je izraelski portal Inet, pozivajući se na kardiologa u bolnici Šeba, gde je premijer primljen u subotu sa sumnjom na dehidraciju.

УГРАДИЛИ МУ УРЕЂАЈ ЗА ПРАЋЕЊЕ ОТКУЦАЈА СРЦА: Детаљи о стању Бењамина Нетанијахуа, ево на шта лекари сумњају

Foto: AP Photo/Oded Balilty

- Netanjahu je testiran u sali za kateterizaciju na kardiološkom odeljenju, a portal Inet je saznao da mu je u srce ugrađen uređaj za praćenje koji proverava, između ostalog, aktivnost otkucaja srca - piše list.

U međuvremenu, prema izraelskoj publikaciji Aruc Seva, Netanjahu je u nedelju ujutro podvrgnut dodatnim pregledima. Kako navodi izdanje, premijer je u odličnom stanju i napustiće bolnicu kasnije tokom dana. Lekari su potvrdili dijagnozu dehidratacije.

Netanjahu je stigao u bolnicu Šeba u subotu popodne nakon što se loše osećao, u pratnji supruge i jednog od njegovih sinova.

Kasnije tokom dana, premijer je snimio video poruku naciji i rekao da je prethodnog dana proveo nekoliko sati na vrućini bez vode i kape - prenela je RIA.

BONUS VIDEO: ZALEPILI SE NA AERODROMSKU PISTU - Klimatski aktivisti protestovali u Hamburgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub