NESVAKIDAŠNJI PRIZORI: Ulicama tekle reke crvenog vina (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2023. u 15:19

U MALOM portugalskom gradu Sao Lorenco de Bairo potekla je reka od crvenog vina kada su se iz dva rezervoara slučajno prosula 2,2 miliona litara crnog vina.

НЕСВАКИДАШЊИ ПРИЗОРИ: Улицама текле реке црвеног вина (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/Diário de Coimbra

Brza reka od crnog vina tekla je strmim ulicama malog grada blizu obale Portugala, nakon havarije.

Dva rezervoara u vlasništvu destilerije "Levira" su  iznenada popustila, a vino je poteklo niz ulice. Zbunjeni meštani gledali su kako vino u ogrromnim količinama teče ulicama grada.

Izlivanje je bilo toliko veliko da su lokalni zvaničnici pokrenuli ekološko upozorenje i bili primorani da preusmere vino kako bi sprečili da zagadi obližnju reku Certima.

Uspeli su u tome, pa je vino skrajnuto u okolna polja. Uspešno je sprečena lokalna ekološka katastrofa. 

Dežurna služba koja je reagovala prilikom izlivanja vina navela je da je podrum u kući u blizini destilerije bio potpuno zaliven vinom. Destilerija "Levira" se izvinila vlasnicima. Oni su i iskopali zemlju koja je bila natopljena vinom.

- Preuzimamo punu odgovornost za troškove vezane za čišćenje i popravku štete, s tim da imamo na raspolaganju timove da to odmah urade. Posvećeni smo rešavanju ove situacije što je pre moguće - naveli su predstavnici destilerije u saopštenju, preneo je Informer.

BONUS VIDEO: BORBA ZA POTOMSTVO: Dobila je devet malih anđela

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)