VINO POTEKLO ULICAMA: "Pocrvenele" portugalske saobraćajnice

A. V. V.

26. 09. 2023. u 12:25

ULICE jednog portugalskog grada bukvalno su pocrvenele kada su dve bačve u lokalnoj destileriji eksplodirale i za samo sat vremena ispustile skoro 600.000 galona vina!

ВИНО ПОТЕКЛО УЛИЦАМА: Поцрвенеле португалске саобраћајнице

Printskrin

Na fotografijama i video-snimcima koji su brzo preplavili društvene mreže prikazano je kako crno vino teče ulicama u Anadiji. Na sreću, u ovom incidentu nije bilo povređenih, a destilerija je preuzela odgovornost za nesreću i izvinila se za eventualnu štetu nanetu imovini. Lokalni vatrogasci prikupili su veliki deo iscurele tečnosti i odneli je u postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda.

Izvršni direktor destilerije Pedro Karvaljo rekao je da je prva bačva pukla zbog kvara na konstrukciji i da je sila ispuštenog vina izazvala prevrtanje druge bačve. On je za "Njujork tajms" izjavio da ne očekuje da će se na gradskim ulicama osećati dugotrajan miris jer je reč o vinu koje je dobrog kvaliteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)