NA PUTU JE JOŠ JEDAN TALAS NAPADA AKO NE PRESTANU SA ZLOČINIMA U GAZI: Iranska revolucionarna garda uputila pretnje Izraelu

Tanjug

17. 10. 2023. u 17:57

ZAMENIK komandanta iranske Revolucionarne garde Ali Fadavi izjavio je danas da će biti još jednog ''talasa napada'', ako Izrael ne prestane sa zločinima u Gazi.

НА ПУТУ ЈЕ ЈОШ ЈЕДАН ТАЛАС НАПАДА АКО НЕ ПРЕСТАНУ СА ЗЛОЧИНИМА У ГАЗИ: Иранска револуционарна гарда упутила претње Израелу

Foto: AP Photo/Vahid Salemi

- Šokovi fronta otpora protiv cionističkog režima će se nastaviti sve dok ovaj "kancerogeni tumor" ne bude iskorenjen sa mape sveta. Još jedan talas napada je na putu, ako Izrael ne prestane zločine u Gazi - rekao je Fadavi, a prenose mediji. 

Ranije danas, vrhovni verski vođa Irana ajatolah Ali Hamnei poručio je da niko neće moći da zaustavi muslimane širom sveta i snage otpora ako se izraelski zločini u Gazi nastave. Zvanični Teheran naziva udružene oružane grupe širom Bliskog istoka delom Osovine otpora.

Ajatolah Hamnei rekao je da bi izraelskim zvaničnicima trebalo da se sudi za zločine počinjene nad Palestincima u Gazi, prenela je iranska državna televizija.

BONUS VIDEO: GAZA POD BOMBAMA: Izrael lansirao rakete - Veliki vazdušni napad u toku noći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona