ŠEF MOSADA PUTUJE U DOHU: Razgovaraće o detaljima sporazuma o taocima

Tanjug

22. 11. 2023. u 17:10

ŠEF izraelske obaveštajne službe Mosad David Barnea će, kako izveštavaju izraelski mediji, danas otputovati u Dohu i sastati se sa premijerom Katara Mohamedom bin Abdulrahmanom bin Jasimom Al Tanijem kako bi razgovarali o poslednjim detaljima sporazuma o taocima koji bi trebalo da stupi na snagu sutra ujutro.

ШЕФ МОСАДА ПУТУЈЕ У ДОХУ: Разговараће о детаљима споразума о таоцима

Foto: Printskrin Youtube/NowThis World

Očigledno je da su ostala nerešena pitanja u vezi sa mehanizmom putem kojeg će taoci biti oslobođeni, kao i početka primirja, preneo je "Tajms of Izrael". 

Hamas je saopštio da će primirje početi u 10 sati, dok Izrael to tek treba javno da saopšti.

Jedan izraelski zvaničnik je za Si-En-En potvrdio da će primirje početi u 10  sati, dok je drugi kazao za izraelski portal Vala da će početak primirja biti finalizovan tek tokom sastanka u Dohi.

Barnei će se pridružiti Nican Alon, koji se bavi pitanjem talaca u ime Izraelskih odbrambenih snaga (IDF).

 

BONUS VIDEO: UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE - Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!