PIJANI I DROGIANI DRŽALI DOSTAVLJAČA KAO TAOCA: Razlog bizaran, pucali i na policiju, drama trajala 14 sati (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2023. u 15:04

BIZARNA situacija u kojoj samo pukom srećom niko nije povređen trajala je skoro 14 sati, kada su dvojica muškaraca prvo držali za taoca dostavljača roštilja, da bi zatim napali komšinicu, a sve je kulminiralo kada su zapucali iz oružja na policiju koja se nalazila ispred zgrade.

ПИЈАНИ И ДРОГИАНИ ДРЖАЛИ ДОСТАВЉАЧА КАО ТАОЦА: Разлог бизаран, пуцали и на полицију, драма трајала 14 сати (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Pol Barton (45) i Nejtan Tarner (37) iz Bedforda u Engleskoj, uhapšeni su nakon što su pucali na policiju iz vazdušne puške sa snajperskim nišanom iz stana koji se nalazi na osmom spratu.

Držali dostavljača sat vremena zbog hladnog roštilja

Kako se posle utvrdilo oni su pod uticajem droge i alkohola napali dostavljača hrane, koga su držali u liftu čitavih sat vremena. Prema navodima to su uradili zbog hladnog roštilja, odnosno kebaba, da bi se tortura nastavila zbog salate koju je momak zaboravio da donese.

Tom prilikom od mladića su tražili da im vrati novac, a u sve se umešao i vlasnik grila u kojem je radio, koji je došao nakon sat vremena i odveo mladića.

Kako im ovo nije bilo dovoljno, oni su dalje nastavili sa svojim divljačkim ponašanjem. Naime, budući da su puštali glasnu muziku, komšinica je došla na vrata sa molbom da je utišaju.

Pretili puškom komšinici i policiji

Umesto da je poslušaju, budući da je bilo šest sati ujutru, oni su u nesrećnu ženu uperili vazdušnu pušku, koju je ona u strahu okarakterisala kao kalašnjikov. Uplašena za svoj život, ona je pozvala policiju koja se ubrzo našla na licu mesta.

Dramu koja se odvijala od tog trenutka, zabeležile su i kamere.

- Nećemo da izađemo. Ako uđete unutra, jedan od vas će da poginuti - pripretili su.

Kako su ispred zgrade bile stacionirane snage policije, Barton je iz vazdušne puške pucao na jedno vozilo, i tom prilikom srećom nije upucao pripadnika policije koji je bio tu sa policijskim psom.

Zastrašujući snimci nastali putem kamera video nadzora zgrade pokazuju Tarnera kako drži ogromnu pušku koja je na sebi imala teleskopski nišan i prigušivač na kraju cevi.

Drama trajala 14 sati

Kako im ni ovo nije bilo dovoljno, Tarner je sa terase bacao dole sve što mu je palo pod ruku. U jednom trenutku, bacio je i saksiju. Oko pola jedan, on se predao policiji.

Barton je ipak ostao u stanu, te su pregovori sa njim potrajali do 18 časova, kada se predao. Ukupno gledano, drama je trajala oko 14 časova.

Dodatni šok policajci su imali kada su ušli u stan, gde su pored još jedne imitacije vatrenog oružja pronašli veliki broj gmizavaca.

Na sudu su se obojica izjasnili kao krivi. Taner je dobio 20 meseci zatvora, dok će Barton, koji je pre ovog dela bio osuđen između ostalog i za zbog nanošenja teških telesnih povreda, odležati sedam godina, piše "Dejli mejl".

BONUS VIDEO: ŽIVOT U RUŽIČASTOM: Muhli trava oduševljava posetioce kineskog Liuzhoua

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu