"NIKO NIKAD NIJE MOGAO DA POTČINI RUSIJU" Medvedev: Ni sada to neće uspeti

Novosti online

17. 12. 2023. u 15:17

NIKO nikada nije uspeo da potčini Rusiju svojoj volji, niti to može i sada, zemlja je uspela da izdrži kolosalan pritisak, izjavio je predsednik ruske partije Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev.

НИКО НИКАД НИЈЕ МОГАО ДА ПОТЧИНИ РУСИЈУ Медведев: Ни сада то неће успети

FOTO: AP/Tanjug

- Mora se priznati da su naši protivnici slabo naučili lekcije hiljadugodišnje istorije. Sada zaista priznaju svoju nemoć i trpe poraz. To ne iznenađuje. Tim pre što tokom vekova niko nije uspeo da nas potčini svojoj volji. Ni sada to neće uspeti. Uspeli smo da izdržimo pod kolosalnim pritiskom. Odgovor na dejstva naših protivnika bila je otpornost i jedinstvo ruskog društva - istakao je Medvedev na kongresu partije.

Prema njegovom mišljenju, Rusija neće nikome dozvoliti da diktira pravila koja su u suprotnosti sa njenim načinom života i tradicijama.

- Nećemo nikome dozvoliti da nam usađuje tuđe ideje, diktira pravila koja su u suprotnosti sa našim načinom života, našim tradicijama, podržava ksenofobiju i ekstremizam, sprovodi destruktivne aktivnosti za sredstva i po nalogu naših neprijatelja - naglasio je Medvedev.

Medvedev je dodao da se tokom specijalne vojne operacije Rusija bori protiv opasnog, krajnje ciničnog i okrutnog neprijatelja, za koga su ne samo norme međunarodnog prava, već i moral i princip dobrosusedstva samo prazne fraze.

On je istakao da će Rusija odneti opštenarodnu pobedu tokom specijalne vojne operacije.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE -  Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)