TRI MUŠKARCA STRADALA TOKOM SLETANJA U REKU: Četvrti izgubio život pokšavajući da im pomogne?

Novosti online

28. 12. 2023. u 20:07

HITNE službe reagovale su nakon što su su tri muškarca utopila u reci Esk, u Severnom Jorkširu u Engleskoj, dok je još jedan muškarac takođe izvučen iz vode.

ТРИ МУШКАРЦА СТРАДАЛА ТОКОМ СЛЕТАЊА У РЕКУ: Четврти изгубио живот покшавајући да им помогне?

Foto: Printscreen/Jutjub/BE

Mediji prenose da je njihovo vozilo palo u vodu, što je izazvalo veliku reakciju hitnih službi - dok brutalna oluja pustoši severozapad.

Službe su pozvane u 11:48 danas (po lokalnom vremenu, 28. decembra), prenosi "D Norten Eko", na mesto nesreće na reci Esk.

Kako se saznaje, bili su prisutni vatrogasci, hitna pomoć i policijski timovi. Nešto posle 15 časova iz vode je izvučeno vozilo.

Policija je kasnije potvrdila da su muškarci u automobilu poginuli. Pretpostavlja se da je četvrti muškarac ušao u vodu u pokušaju da pomogne onima u automobilu. Izvađen je iz vode oko 12.10 i navodi se da mu je ukazana medicinska pomoć.

U vreme pisanja ovog teksta, šta je tačno izazvalo incident ili uzrok smrti muškaraca nije bilo poznato. Identitet preminulih je takođe za sada nepoznat.

Oluja Gerit nastavlja da hara Ujedinjenim Kraljevstvom, a pogođen je veći deo severa. Prijavljeni su udari od skoro 80 ​​milja na sat (oko 130 km/h), a na snazi su upozorenja o poplavama za veći deo severozapada, prenosi Dejli star.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM: Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)