"NATO OSTAJE NA OPREZU": Oglasio se prvi čovek Alijanse o napetoj situaciji u Poljskoj

Srna

29. 12. 2023. u 16:53

NATO prati situaciju u Poljskoj, nakon što je ruska raketa, prema navodima poljskih zvaničnika, verovatno ušla u vazdušni prostor ove zemlje, koja je članice Alijanse, saopštio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg.

НАТО ОСТАЈЕ НА ОПРЕЗУ: Огласио се први човек Алијансе о напетој ситуацији у Пољској

FOTO: Tanjug/AP

- Razgovarao sam sa /poljskim/ predsednikom Anžejem Dudom o raketnom incidentu u Poljskoj. NATO je solidaran sa svojim uvaženim saveznikom, prati situaciju i ostaćemo u kontaktu dok se utvrđuju činjenice. NATO ostaje na oprezu - objavio je Stoltenber na mreži "Iks".

Poljski Generalštab objavio je ranije da je ruski projektil narušio vazdušni prostor ove zemlje, ali nije objavio dokaze za tu tvrdnju.

BONUS VIDEO: JEMENSKI HUTI U RATNOJ AKCIJI: Gađali dva izraelska broda u Crvenom moru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove