"NIJE U STANJU DA POVEŽE DVE REČI" Tramp: Putin i Si su veoma pametni i uticajni ljudi, a Bajden je nesposoban

Novosti online

23. 01. 2024. u 10:10

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da ruski i kineski lideri Vladimir Putin i Si Đinping, za razliku od aktuelnog šefa Bele kuće Džozefa Bajdena, vole svoje zemlje i žele da one budu uspešne.

НИЈЕ У СТАЊУ ДА ПОВЕЖЕ ДВЕ РЕЧИ Трамп: Путин и Си су веома паметни и утицајни људи, а Бајден је неспособан

Foto: Tanjug/AP

- On (predsednik SAD Džozef Bajden) vodi razgovore sa Putinom i Si Đinpingom. Sviđalo vam se to ili ne, oni su veoma pametni ljudi, veoma uticajni. Oni vole svoje zemlje i žele da njihove države uspeju. A mi imamo Bajdena koji, po mom mišljenju, nije sposoban za to - rekao je Tramp u intervjuu za televiziju „Foks njuz“.

Takođe, prilikom obraćanja pristalicama u Nju Hempširu, bivši američki predsednik je rekao da je Bajden pretnja demokratiji i da je „izuzetno nekompetentan“. Po njegovim rečima, aktuelni predsednik „nije u stanju da poveže dve reči, siđe sa bine i nađe stepenice“.

Tramp je ponovio da će nakon dolaska na vlast sprečiti treći svetski rat i da će rešiti sukob između Rusije i Ukrajine. On je dodao da ne bi došlo ni do sukoba u Pojasu Gaze ni u Ukrajini da na mestu lidera Amerike nije bio „slab čovek“.
Ranije je Tramp rekao da je bio u dobrim odnosima sa Putinom i da bi, ako dođe na vlast, rešio situaciju između Moskve i Kijeva za 24 sata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima