OVO JE SLEDEĆI KORAK SAD: Oglasio se Bajden nakon ubistva tri američka vojnika u Jordanu - Američki predsednik za sve krivi njih

Милица Шкорић
Milica Škorić

28. 01. 2024. u 18:16

DžOZEF Bajden se oglasio nakon smrti tri američka vojnika i ranjavanja više njih u Jordanu.

ОВО ЈЕ СЛЕДЕЋИ КОРАК САД: Огласио се Бајден након убиства три америчка војника у Јордану - Амерички председник за све криви њих

Džo Bajden, Foto AP

- Tri pripadnika američke vojske su ubijena, a mnogi ranjeni tokom napada bespilotne letelice na američke snage stacionirane u severoistočnom Jordanu blizu sirijske granice - rekao je u nedelju predsednik Džo Bajden, okrivljujući grupe koje podržava Iran za napad.

- Dok još uvek prikupljamo činjenice o ovom napadu, znamo da su ga izvele radikalne militantne grupe koje podržava Iran, koje deluju u Siriji i Iraku - rekao je Bajden u saopštenju.

Bajden je rekao da se napad dogodio u subotu uveče.

- Nastavićemo njihovu posvećenost borbi protiv terorizma. I nema sumnje pozivaćemo sve odgovorne na odgovornost u vreme i na način koji odaberem - rekao je Bajden u svojoj izjavi koju je objavila Bela kuća.

U Bajdenovoj izjavi se ne pominje koliko je vojnika povređeno, ali je Si-En-En rekao da je najmanje dvadesetak pripadnika vojske ranjeno u napadu.

BONUS VIDEO: VAZDUŠNI NAPAD NA STAMBENI KOMPLEKS - Izraelci bombardovali stambene zgrade u Kan Junisu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)