MAJKA I DVOJE DECE POGINULI NA PLANINARENJU: Pošli na odmor, pa stradali u stravičnoj nesreći (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

10. 02. 2024. u 23:35

TROJE holandskih državljana, za koje se ispostavilo da su majka i njeno dvoje dece, pronađeni su mrtvi u zapadnoj Švajcarskoj, nakon očigledne nesreće na planinarenju, saopštila je policija danas.

МАЈКА И ДВОЈЕ ДЕЦЕ ПОГИНУЛИ НА ПЛАНИНАРЕЊУ: Пошли на одмор, па страдали у стравичној несрећи (ФОТО)

Foto: EPA

Majka i njeno dvoje odrasle dece, za koje je prijavljen nestanak u četvrtak, pronađeni su u blizini planine Rochers-de-Naie  u kantonu Vaud, navodi se u saopštenju lokalne policije.

Ova 57-godišnja žena, njena 25-godišnja ćerka i njen 22-godišnji sin krenuli su na planinarenje u sredu ujutru i od tada se za njih više nije čulo. Opsežna operacija potrage pokrenuta je u četvrtak, a tela su pronađena u petak ujutro oko 300 metara ispod strme staze.

Majka i ćerka bile su na odmoru u Švajcarskoj, dok je sin živeo u regionu, saopštila je policija. Tri žrtve nisu identifikovane po imenu, u skladu sa švajcarskim pravilima o privatnosti.

(AP, Blic)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE - Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!