DRŽAVLJANIN BiH “TERORIŠE” ŠVAJCARSKI GRAD: Samo jedna optužnica sadrži 34 tačke

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

14. 02. 2024. u 00:06

DRŽAVLjANIN BiH (35), koji se vodi kao invalidski penzioner, već duže vreme pravi probleme u švajcarskom gradu Arbon, u kantonu Turgau.

ДРЖАВЉАНИН БиХ “ТЕРОРИШЕ” ШВАЈЦАРСКИ ГРАД: Само једна оптужница садржи 34 тачке

Foto: EPA

Naime, kako prenose švajcarski mediji, on razbija prozore, zastrašuje ljude, razbija im automobile.

Štaviše, prilikom jednog od hapšenja, napravio je lom i u policijskoj stanici. O tome s kakvim se problemima susreću dovoljno govori da samo jedna optužnica protiv njega sadrži 34 tačke.

Sada bi opet trebalo da se pojavi pred sudom i tužilaštvo će tražiti veću kaznu od prethodnih.

S druge strane, on je nedavno odslužio kaznu zatvora u trajanju od četiri meseca, ali čim je izašao, nastavio je po starom.

-Nešto se mora hitno preduzeti. Moramo ga skloniti sa naših ulica, osim ako ne odluči da se promeni, kaže Konrad Bruhviler, predsednik gradskog veća Arbona. I njegove kolege u kantonalnom savetu dele isto mišljenje.

-Prosto, više se ne može tolerisati da neko svoj bes iskaljuje na tuđoj imovini, ali ni na gradskoj imovini. On je bio četiri meseca u zatvoru i to apsolutno nije imalo uticaja na njega. Još jedan problem je što njegova krivična dela većinom ne mogu biti dokazana, jer retko kad bude svedoka, iako svi znaju da je on u pitanju. Sada ćemo uvesti i bolji video-nadzor na glavnoj stanici, gde često razbija stvari, rekao je Bruhviler.

Jedan od oštećenih je i Jerg Cimerman kojem je na automobilu pričinjena šteta od 3.000 franaka. Ipak, Cimerman kaže da ga nije prijavio jer nema video niti foto dokaz. BiH državljanin je pobegao sa lica mesta čim je on izašao.

Pored njegovog, oštetio je još najmanje tri automobila.

(Kurir.rs/Nezavisne novine)

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!