TAKER U NEVERICI: Karlson objavio novi snimak iz Moskve (VIDEO)

Novosti online

15. 02. 2024. u 16:29

Američki novinar Taker Karlson nakon posete prodavnici u Moskvi rekao da su cene u Rusiji četiri puta niže nego u Sjedinjenim Državama. Novinar je na svom sajtu objavio snimak posete hipermarketu "Ašan".

ТАКЕР У НЕВЕРИЦИ: Карлсон објавио нови снимак из Москве (ВИДЕО)

Foto Profimedia/Ilustracija

U prodavnici je kupio namirnice koje svake nedelje kupuje četvoročlana porodica. Karlson je za to platio 9.481 rublju. (oko 104 dolara). U SAD bi ga, prema rečima novinara, takva korpa koštala 400 dolara.

Karlson je takođe skrenuo pažnju na prisustvo proizvoda zapadnih kompanija u Ašanu.

Novinar je zaključio da bi poseta ruskoj prodavnici prehrambenih proizvoda u Rusiji mogla da „radikalizuje“ američke građane protiv njihove vlade.

Taker Karlson je posetio Moskvu kako bi intervjuisao predsednika Vladimira Putina, što je bilo objavljeno u noći 9. februara.

Novinar je odluku da uzme intervju od Putina objasnio time da Amerikanci „nemaju pojma“ o tome šta se dešava u Rusiji i Ukrajini.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo