SAD PREDLOŽILE REZOLUCIJU O GAZI: Amerika za privremeni prekid vatre što je pre izvodljivo

A. V. V.

20. 02. 2024. u 15:41

SAD predložile su nacrt rezolucije Saveta bezbednosti UN u kojoj se poziva na privremeni prekid vatre u ratu između Izraela i Hamasa.

САД ПРЕДЛОЖИЛЕ РЕЗОЛУЦИЈУ О ГАЗИ: Америка за привремени прекид ватре што је пре изводљиво

Foto: AP

Prema tekstu nacrta koji su predložili američki zvaničnici, a u koji je uvid imao Si-En-En, SAD pozivaju na privremeni prekid vatre u Gazi što je pre izvodljivo.

- Ne planiramo da žurimo sa glasanjem. Ne verujemo da Savet bezbednosti UN mora da preduzme hitne mere sa rokom za glasanje. Rezolucija SAD podvlači našu podršku privremenom prekidu vatre u Gazi što je pre izvodljivo na osnovu formule oslobađanja svih talaca. SAD će udvostručiti napore u pregovorima na terenu - poručili su američki zvaničnici.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove